Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Rambo-FT sen bu alemin bir numarasısın . diğer modder ların burnu kalkmış birşey istedinmi yalvartıyorlar ve yinede yapmıyorlar sen gerçekten paylaşım yapmak için buradasın helal olsun sana öğrenim hayatındada başarılar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve pitbull16
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler Emir. Benim herzaman amacım paylaşımdı. Açtığım bir sitede (technodestek) böyle destekler vermeye çalışıyordum. Aradığımı Maxicepte buldum.

virus19

virus19

Üye
valla olmak isterdim ama yeteri kadar bilgim yok ayrıca şu an ünniversitedeyim ve internet sorunum var arkadaşlara yardımcı olamam ama 5250 içinde istiyoruz konuyu açan arkadaştan

pitbull16

pitbull16

Üye
valla olmak isterdim ama yeteri kadar bilgim yok ayrıca şu an ünniversitedeyim ve internet sorunum var arkadaşlara yardımcı olamam ama 5250 içinde istiyoruz konuyu açan arkadaştan
sana cvp vermişti sanırım 5250 için yazılım çıkacak ancak deneyecek kimse olmadığından hata çıkabilir demişti yanılmıyorsam...

LoST_SoUL666

LoST_SoUL666

Üye
5800'da mesajları gelen kutusu değilde sohbetler kısmında görebilsek sadece bu mümkün müdür? ya da bu cfw'de bu eklenebilir mi ?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bu sorunun cevabı bu konunun sayfalarındn birinde mevcut.. Biraz arastır

slowman76

slowman76

Üye
Biride çıkıp allah rızası için N97 Mini'ye cfw yapsın yaa..Yeni sürümü çıktı ne türkçe var nede Kırılmış hali...Mallığımıza denk geldi yükselttik..geri yükleyemiyomda..Nedensa yüklemiyo jaf'la hatta jaf açılmıyo... :(:(:(

waswar

waswar

Üye
c5-03 için olsun ve az biraz s^3e benzesin bana yeter :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün 5 Ekim saat 24 itibariyle mod istekleri sonladırılacaktır. Yapılan ve konuya geçirilmeyen tüm istekler konuya geçirilecektir.

CFW Yapım Süresi: 1 Ay
Test Süresi: 2 Hafta
Tahmini CFW Yapımı Bitiş Tarihi: 20 Kasım

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Başladı mı fw yapımı ?
Edit : Pardon 10 Ekimde başlıyormuş şimdi gördüm

By_Casparov

By_Casparov

Üye
10 ekimden sonra baslanıyo diye biliyorum

beyin

Üye
Güzel çalışma olacak hadi hayırlısı...:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Üniversite dersleri dolayısıyla, yavaş yavaş, adım adım yeni CFW nin yapımını başlatıp devam ettireceğim. Bu yüzden bitiş tarihi gecikebilir. İstediğiniz özellikleri barındıran bir CFW gelecek inşallah.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
inş. Hacım =)

anılbaran

anılbaran

Üye
Üniversite dersleri dolayısıyla, yavaş yavaş, adım adım yeni CFW nin yapımını başlatıp devam ettireceğim. Bu yüzden bitiş tarihi gecikebilir. İstediğiniz özellikleri barındıran bir CFW gelecek inşallah.
ya rambo sana biii si demem lazım :( sen beni tester ve modder olarak sectin tm güzel ama bi sorun var abi benim modların cogu silindi hepsi flash bellekte idi babam ordan kendi dosyasını silerken benim dosyalarda araya kaynadıı :( ben bu hafta basından beri toplamaya basladım ama cok yetişmicek gibi ona göre söyliyim dedim sen bize modlarını verecekmisini abi :( ?

----------Eklendi @ 22:31:21 ---------- Yazıldı @ 21:57:18 ----------

ayrıca kendı cfm yapıyodum bılıyosun yazın bazı sınavlara gırmem gerekiyodu ona bakamadım tam ona baslıyım dedım modlar dedgım gıbı gıttı neyse ona gene bı ara devam etcem ama burda beraber yapcagımız cfw benım ıcın daha önemli :oke: çünkü burda bi söz verdim ve anılbaran bi söz verdiyese bunu mutlaka tutar :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran, sözün için çok teşekkürler. Modları internet bağlantım yapıldıktan sonra verebilirim. Ancak boyutu oldukça büyük olacağından tek arşivde toplayıp upload yapabilirim.

Modder Tester'lar, CFW yi kendi telefonlarında test edecekler. Yani şimdilik bir işiniz yok, o yönden içiniz rahat olsun. CFW nin yapımının sonlarına doğru, tester olarak seçtiklerim kendi telefonlarında test edeceklerdir. Ardından buldukları hataları bana rapor edecekler. Varsa isteklerinide söyleyebilirler. Bu CFW de ben bir nevi birleştirici / arabulucu gibi davranacağım :)

• Beğen
Tepkiler: pitbull16
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
cfw yi heyecanla bekliyoruz :) kolay gelsin

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran, sözün için çok teşekkürler. Modları internet bağlantım yapıldıktan sonra verebilirim. Ancak boyutu oldukça büyük olacağından tek arşivde toplayıp upload yapabilirim. Modder Tester'lar, CFW yi kendi telefonlarında test edecekler. Yani şimdilik bir işiniz yok, o yönden içiniz rahat olsun. CFW nin yapımının sonlarına doğru, tester olarak seçtiklerim kendi telefonlarında test edeceklerdir. Ardından buldukları hataları bana rapor edecekler. Varsa isteklerinide söyleyebilirler. Bu CFW de ben bir nevi birleştirici / arabulucu gibi davranacağım :)
tamam rambo cok sagol takım çalışması yaparak güzel bişiler koycaz ortaya :)

• Beğen
Tepkiler: pitbull16
emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
bütün modların linkini vereceğin zaman görsel performans sistem diye klasöörlere ayırııp paketlesrn süper olur

Üst Alt