bütün modların linkini vereceğin zaman görsel performans sistem diye klasöörlere ayırııp paketlesrn süper olur
neyse arkadaslar yarın buyuk gün baslıyoruz rambo bize görevleri vermeye baslıcak![]()
rica ederim abi bu iş için kendi cfw le bi süre ugrasmıcam burdaki konu benim için daha önemli hem burda bi söz verdim o kadar arkadas sabırsızlıkla hatasız bi cfw bekliyo onları hayal kırıklıgına ugratmamak lazım . Zaten bu işlere yazın basında basladım daha önceden dedigim gibi anca cırak olurum ama flash atmada bı sıkıntı yok tabiModların linklerini tek tek vermeyeceğim. Tek link halinde ve özelden sadece isteyen Tester arkadaşlarımıza vereceğim. Klasörlemeyi çoktan yaptım. Görevlerinizi 10 Ekim günü kararlaştırdıktan sonra konuya ekleyeceğim. Tüm yapmanız gerekenler konuda yazacaktır. Önceden böyle bir bekleyiş içine girmen beni hem şaşırttı hem sevindirdi. Demekki yazdıklarımız ciddiye alınıyor. Çok teşekkür ederim.
sunu söyliyim elimden geleni yapıcam artık ne kadar becerebilirsem bu arada topladıgın modları yarın özelden bana linki yollarsan sevinirim bu işte calısacak arkadaslara şimdiden kolay gelsin hadi bakalım büyük gün geldi çattı haydi baslayalım 

yaptığınız şey takdire değer ancak şu real playere divx,xvid,h264,avi codeclerini de dahil etseniz onlarıda açsa... tabi nasıl olur bilmem ben, yapılır mı olur mu? yoksa çok şeymi istiyorum...fikir işte![]()
sagol rambo modları bekliyozhaa bu arada sen bize c6v40 portu vericekmisin 52007 için mesala yoksa herkes kendi temiz portundanmı baslayacak
![]()
Keşke orjinal yazılım üstüne olsaydı bence oratsu c6v40 portunu pek aratmıyor hemde ram değeri 70 in üzerine çıkıyor orjinal yazılımda.Birde bu kadar güç birleştikten sonra belkide 80 i görürdük neyse öyle karar alınmış diycek bişe yok artık .Kolay gelsin hepinize.Birde cpu nun arttırıldığı bazı
cfwler var sizde arttırırsanız daha iyi olur gibi. Belki denerim ama orjinalden şaşcağımı sanmıyorum

saygılarcıktıgını biliyom hangi sitede cıktıgınıda bılıyomArkadaşlar c6v41 için ilk port yapıldı. bu port şu anlık sadece 5800 ve X6 için mevcut.. c6v41 de ise bütün modlar aynen çalşıyor sadece icon modları çalışmıyor. icon modlarının çalışmamasının nedeni ise değişen internet tarayıcısı.. dediğim gibi şu anlık sadece 5800 ve X6 için port var. bizde 5230 için çıkarırsak çok güzel olucaktır![]()