Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

BaTiqoN

Üye
5800. Haritalar pert, NDrive yüklenmiyor. Güncelleme hatası diyor. Ovi Mağaza çalışmıyor.

ByKatre

Üye

bycatre ne diyor acaba? O modladı ve hata olsaydı eminim dosyaları bana iletmezdi.

- - - Eklendi - - -

Sen de sağol hünkarım

Bilmiyorum Ama Fur Bir Daha Bakayım Bİr Sorun Yoktu Ama TAm HAtırlamıyorum YArın Bir Daha BAkarım

5800 da ekran parlaklığı değişmiyor, sadece bende mi bu sorun ?

ByKatre

Üye
Tamam Sorunlara Yarın Yeniden Bakacağım Bugün Dalgınım Biraz Her Halde

BaTiqoN

Üye
haritaları guncelledim cillop gibi oldu nokia maps indirdim oda oldu tek sorun 80 mb hafızadan 55e dustu

ByKatre

Üye

Evet profilinde öyle yazıyor.

O Zaman Haritalarda Sıkıntı Yok Diğer Arkadaştan Kaynaklı Olması Lazım

- - - Eklendi - - -

Furkan Bir Şey Soracağım Şu Cfw Ye T9 Yaması Gömme Ya Hep T9 Siliniyor E De Olsun Ama Sen Predic Gömme Çok Sinir Oluyorum T9 Catre Yi Görmüyor Önceki Iyiydi Benim Rica Ediyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Zaten gömmedim.

ByKatre

Üye

Şimdi Baktım Ovi Maps Güncelleniyor

- - - Eklendi - - -

5800 da ekran parlaklığı değişmiyor, sadece bende mi bu sorun ?

Evet ONu Görmemeşim Özür Dilerim Dün Biraz Dalgındım da

- - - Eklendi - - -

Mağazada ÇAlışmıyor Bunlar İçin Herkese Özür Dilerim

- - - Eklendi - - -

Mağazayı store.ovi.com üzerinden güncelleyince mağaza sorunu çözülüyor

- - - Eklendi - - -

Şu An ÇAlışmayan Tek Şey Ekran Parlaklığı Onun Çözümünü Bilmiyorum Ve Rambonun Vereceği Düzeltmeyi Bekliyorum Ancak Ben Saat 2 Gibi Çıkacağım Dosyaları Yollarsa Deneyeyim Hemen

güzel çalışma olmuş emeği geçenlere teşekkürler fakat anladığım kadarıyla küçük bir sorun var oda giderilince hemen indircem

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ben de ekran parlaklığı değiştirememe sorunu yok. İşte video:

[video=youtube;CIjf2rP8uKM]http://www.youtube.com/watch?v=CIjf2rP8uKM[/video]
Mobilciler için:

- - - Eklendi - - -

@bycatre; sana gönderdiğim modlar arasından hangisi bu soruna neden oluyor bulup ilgili modu iptal etmen lazım. 5230'da sorun yok ancak demek ki 5800'da sorun oluyor. Bir mod bu soruna neden oluyor.

Tepkiler: Cihanî Sultan