Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

1- cfw yüklemeden önce hafıza kartına ve telefona format at. /Yükledikten sonrada aynı işlemi yap.
2- Belle özel sürümde üst kısım (şarz sinyal) kısmı çıkartılmış. Belle topbar ile belle bar ekleniyor... Seçenekler geri vs. Belledeki gibi işaret ler ile gösterilmiş....

kardeşim Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modunda bir saçmalık var neden diye sorarsan eğer şimdi orada diyorya rofs daki şu dosyları nfe ile silin iyide kardeşim modun içinde o dosyalar var zaten sildikten sonramı atıcaz o dosyaları yoksa modu attıktan sonramı silicez çok saçma olmuş ya açıklamada yazmıyor tam olarak umarım anladın demek isteidğimi

- - - Eklendi - - -

kardeşim Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modunda bir saçmalık var neden diye sorarsan eğer şimdi orada diyorya rofs daki şu dosyları nfe ile silin iyide kardeşim modun içinde o dosyalar var zaten sildikten sonramı atıcaz o dosyaları yoksa modu attıktan sonramı silicez çok saçma olmuş ya açıklamada yazmıyor tam olarak umarım anladın demek isteidğimi

yamalar ve tüm sürümler linki ulaşılabilir durumda değil.

edit: kafedeki filtre programından dolayıymış hallettim.

Ne demek istediği fazla anlamadım. Açık konuş...
Anladığım kadaryla: kastedilen dosyaları sildikden sonra modu at.

Xanymore

Üye
Kardeşim verdiğin linkten indirdim jaf dosyalarını telefona flaşladım o verdiğin normal sürümün resimleriyle aynı ne yapacağım lütfen ilgilenirmisiniz

- - - Eklendi - - -

Ana ekran tamamen aynı

Topbar ve extra button uygulamalarını çalıştır.

koray670

Üye
Özel sürümünü yükledim ancak resimdeki görüntüyü elde edemedim ana ekranda sağ tuş hala rehber. bi de oto zaman çalışmıyor ve belle bar durup dururken kayboluyo örneğin; menüde ayarlara girdim şuan şarj göstergesi ve şebeke göstergesi yok :S

Mod daki dosyalar o dosyaların editlenniş hali. Yani üzerinde oynanmış... Tabi aynı olcak....

balcolu

Üye
T.C.K nın Önerdiği yazılım paketinin içinde neler var. Birisi açıklayablirmi. Kota var da.

ByKatre

Üye
Oyunlar ve programlar var nete git 10 dakka indir

Mod daki dosyalar o dosyaların editlenniş hali. Yani üzerinde oynanmış... Tabi aynı olcak....

kardeş tamam o kadarını kafamız basıyor tabi madem öyle modun içinde yazılan anlatım saçma olmuş demiyorki öyle birşey sadece silin diyor nfe ile onada gerek yokki zaten o modu atınca üstünbe yazacak neden sil diyor neden doğru bir açıklama yapmamış öncemi silinecek sonramı diye neyise ya
bu arada bundada benim x6 media bardaki accel switch çalışmıyor kafayı yedim artık normalde çalışyıor sensor ama kendi ayarlarında

gocerenn

Üye
acık uygulamalarda en fazla kac tane acılabılıyor yanı hafıza dolu.lutfen uygulamaları kapatıp tekrar deneyın hatasını verıyormu.

- - - Eklendi - - -

en fazla kac uygulama acılıyor arka planda

belle final özel sürüm yüklü . Memcheck ble yuklenmyo .

Ey yüce üstatlar elinize sağlık yine harika bir cfw olmuş yalnız yüklediğim özel sürüm bellede topbar ile ilgili büyük problemlerim var arada kayboluyor... tekrar açıyorum gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum ve bu bi kaç saatte bir olunca da can sıkıyor haliyle... bir de batarya konusunda söylenenleri harfi harfine yaptım ama hala göstergem problemli? bunun için de başka bir çözüm önerisi varmı?

Mnemic

Üye
evet bu topbarın kaybolma olayı bendede var ayrıca ram olayıda doğru daha yeni yükledim ama sistemde 25mb ram kalıyor biraz sıkıntılı açıkcası.

Çok iyi bi iş. İlk kez tck'nın fwlerinden birini kurdum ve beğendim. Tek sorun var o da tck ile alakalı olmayan, c6 portunun t9 bitik durumda. Ve telefonu alalı, ilk kez tema efektlerini açık bıraktım. Normalde kasıyor veya beni yavaşlatıyor diye kapatırdım hep, bunda hem efektler çok hoşuma gitti hem de telefon gerçekten yeterince hızlı yine de hızlı işlem yapmamı engelliyor tabi ama yeterli bence. Bi sorun yok yani tebrikler.
Yazılım paketi hiç bir işime yaramadı ama telefonumdaki kronik qt sorununu o paketteki qt ile çözdüm.
Qt yükleyince webkit eksik diyordu, webkit'i yükleyince Qt yok diyordu hep. Qt'nin açılmış hali vardı ordan pips, qt, webkit falan hepsini yükleyince düzeldi. Bunun için çoook ama çok .. Qt yüzünden 2 aydır foursquare kullanamıyordum