balcolu Üye Beyler tck v1 kullanıyorum. Müzik kütüphanesini yenile dedim. Bütün şarkilar gitti. Nasil düzeltebilirim?
Beyler tck v1 kullanıyorum. Müzik kütüphanesini yenile dedim. Bütün şarkilar gitti. Nasil düzeltebilirim?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi killer78' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rambo usta bunlarıda FİNALde yama olarak yayınlar mısın Genişletmek için tıkla ... fluke! haklı. Yama yapması çok zor değil, siscontents ile parçalayabilirsin. Olmadı telefona yüklersin. balcolu' Alıntı: Beyler tck v1 kullanıyorum. Müzik kütüphanesini yenile dedim. Bütün şarkilar gitti. Nasil düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla ... Şakıların Music klasöründe değil o zaman. E:\Music içine atacaksın. V1 neden kullanıyorsun, az bekleyip v2 final kullanmanı öneririm.
killer78' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rambo usta bunlarıda FİNALde yama olarak yayınlar mısın Genişletmek için tıkla ... fluke! haklı. Yama yapması çok zor değil, siscontents ile parçalayabilirsin. Olmadı telefona yüklersin. balcolu' Alıntı: Beyler tck v1 kullanıyorum. Müzik kütüphanesini yenile dedim. Bütün şarkilar gitti. Nasil düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla ... Şakıların Music klasöründe değil o zaman. E:\Music içine atacaksın. V1 neden kullanıyorsun, az bekleyip v2 final kullanmanı öneririm.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi khesahn' Alıntı: final ne zaman çıkar sabırsızlıkla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Önümüzdeki haftaya kadar hazır olabilir. Oğuzhan kullanıyormuş, memnun olduğunu belirttiği için teşekkür ederim.
khesahn' Alıntı: final ne zaman çıkar sabırsızlıkla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Önümüzdeki haftaya kadar hazır olabilir. Oğuzhan kullanıyormuş, memnun olduğunu belirttiği için teşekkür ederim.
khesahn Üye teşekkürler şimdiye kadarki bütün n97 cfwlerinizi kullandım elinize saglık çok güzeldi hepsi başarılarınızın devamını diliyorum.
teşekkürler şimdiye kadarki bütün n97 cfwlerinizi kullandım elinize saglık çok güzeldi hepsi başarılarınızın devamını diliyorum.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi bycatre' Alıntı: Final çok güzel rambo şimdiye kadar hata görmedim t9u nasıl hafıza kartına alıyoruz Genişletmek için tıkla ... Hafıza kartında zaten Predic klasörü. Yalnız özel sürümde alamazsın, almak istersen şebeke göstergeleri görünür.
bycatre' Alıntı: Final çok güzel rambo şimdiye kadar hata görmedim t9u nasıl hafıza kartına alıyoruz Genişletmek için tıkla ... Hafıza kartında zaten Predic klasörü. Yalnız özel sürümde alamazsın, almak istersen şebeke göstergeleri görünür.
Headbang95 Üye anılbaran' Alıntı: daha tamalanmadı Genişletmek için tıkla ... Eksik olan ne var acaba? 5800 için final i indiriyorum. Deneyeceğim
anılbaran' Alıntı: daha tamalanmadı Genişletmek için tıkla ... Eksik olan ne var acaba? 5800 için final i indiriyorum. Deneyeceğim
ByKatre Üye Rambo_FT' Alıntı: Hafıza kartında zaten Predic klasörü. Yalnız özel sürümde alamazsın, almak istersen şebeke göstergeleri görünür. Genişletmek için tıkla ... z deki otomatik atılıyor mu hafıza kartına eyvah gitti benim t9
Rambo_FT' Alıntı: Hafıza kartında zaten Predic klasörü. Yalnız özel sürümde alamazsın, almak istersen şebeke göstergeleri görünür. Genişletmek için tıkla ... z deki otomatik atılıyor mu hafıza kartına eyvah gitti benim t9
koray46 Üye Beyler 5230 için '' SLEEPİNG SCREEN '' uygulaması varmı ? Yada orta tuşa basıldığındaki saatli ekranı değiştirebilecek bişey?
Beyler 5230 için '' SLEEPİNG SCREEN '' uygulaması varmı ? Yada orta tuşa basıldığındaki saatli ekranı değiştirebilecek bişey?
ogzhnoTr Üye Anıl abi bu kadar negatif olma. Var kardeşim buyur link : http://www.maxicep.com/maxipda-turk...0-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-674365.html
Anıl abi bu kadar negatif olma. Var kardeşim buyur link : http://www.maxicep.com/maxipda-turk...0-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-674365.html
anılbaran Üye o uygulama pek stabil degil as klasın menü tuşum bozuluyordu.Ama güzel uygulama öncden kullanmışdım