Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

belle barsız ne zaman çıkar....tck v2 final...

Nonagram

Üye
symnok yani s^3 menü moduylauğraşan adam bunu yapmış seçenekler ve çıkışyerlerine bakın

lowenes

Üye
Yazılıımlar on numara allah razı olsun burası sayesinde yaptım telefonu. Yanlız şu cwflerde KCK açılış kapanış ekranını değiştiremiyormuyuz. Sadece siyah arkaplanda çıkan nokia kalsa. Mahalledekilere hava atim dedim millet çin malı sandı teli madara olduk. Bide açılırken adam bağrıo tüm sistemler çevirim içi die yardımcı olursanız sevincem

lazye

Üye
çin malı hea bk bu güzeldi işte

ByKatre

Üye

çin malı mı sen özel üretim deseydin

yusufbk

Üye
Hocam T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel sürümü yükledim, özel süremle diğer sürümün farkını bi yazabilir misin lütfen, bi de extra buton uygulamasını telefonda bulamadım

--edit--

Sweet, merciful awesome

mikroemo

Üye
topbar ile ilgili sorularıma verilen cevaplar için çok teşekkür ederim.
harika bir yazılım hazırlamışsınız. aynen dediğiniz gibi menüler programlar çok hızlı açılıyor. müzik çalardaki ses bile daha iyi geliyor.
bugün epey bir süre internetini kullandım tarayıcının performansına hayran kaldım.2 senedir tarayıcıdan aldığım verim ve bu gün aldığım verim kıyas kabul etmez.

on numara olmuş tekrar emeği geçen herkese teşekkürler (cihazın içini düzelttik arka kapak tırnakları kırıldı, şansa bak )

Hocam T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel sürümü yükledim, özel süremle diğer sürümün farkını bi yazabilir misin lütfen, bi de extra buton uygulamasını telefonda bulamadım

özel sürümde üst kısım (şarz ve sinyal) çıkarılmıştır. Nedeni topbar ı daha rahat ve iyi kullanabilmek için.
Ve içinde diğer sürümden ayrı olaral belle topbar ve extra button uygulamaları yüklü.

- - - Eklendi - - -

Telefoncularda çıkma bulursun belki.

- - - Eklendi - - -

Anlamayanlara uğraşma. Çin malı Türk CFW Kuvvetleri? Nasıl oluyor bu? *#0000# Yapıp Fw yapmcı: Çılgın türkler bu yazı göstercektin.

ogzhnoTr

Üye
Ovvvvv çoook sert hatta ivanaa seeeert

yusufbk

Üye
bu cfw ye tema kurabiliyo muyuz

djediz

Üye
arkadaşlar bugün oviden blossom brown diye bi tema yükledim gerçekten güzel yapmışlar belle benzetmesi her yerde uygulanmış ayrıca animasyonları falan da güzel eğer işinize yararsa beta 3 de deneyin sadece kendi görüşüm saygılar

ogzhnoTr

Üye

KCK mı burası terörist yuvasımı lannn