Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
beklıyok baam sabırsızca...
M. tAHA
Üye
Rambo dedıgım seyi yaptım ama tutmadı
çomolokko
Üye
neden sadece bi kişi upload ediyo ekip içinde uploadları paylaşsanız olmuyo mu acaba ?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Uploadları, CFW'leri hazırlayan kişiler yapıyor. O yüzden böyle. Biraz sabırlı olsanız çok süper olacak.
Bütün linkler aynı anda eklenecektir. Hiç bir platforma öncelik tanımıyoruz
Dediğin yamada mevcut yeni yamalar arasında. Hatta tamamen şeffaflaştırma yamasınıda eklemişim. İsteyen şeffaflığı tamamen kaldırır isteyen tamamen şeffaflaştırır.
Zaten böyle Yalnız küçük klavyede sol botunlarda küçük bir kayma söz konusu. Ancak çokta mühim değil.
Yok işde böLe değiL N8 kLAvye ben V11 0 079 Daki kLavye gibi oLsun istiyorum.. Yamlara baktm N8 var.. Normal 5230 Un eski Klavyesini istemiştim. Lütfen Yama oLarak verirmisiniz..?
Yok işde böLe değiL N8 kLAvye ben V11 0 079 Daki kLavye gibi oLsun istiyorum.. Yamlara baktm N8 var.. Normal 5230 Un eski Klavyesini istemiştim. Lütfen Yama oLarak verirmisiniz..?