Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Elfemsi44

Üye
anılbaran kardeşim şaka yapayım dedim kusuruma bakma :(

anılbaran

anılbaran

Üye
neyse unut gitsin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beyler, tekrar ve SON kez durumu özetliyorum:

- Uploadlar yapılıyor artık. Bundan sonra CFW'lere ekleme-çıkarma yapılamaz.
- Uploadlar çok yavaş oluyor. Nedeni sanırım MediaFire'ın koyduğu sınır. Premium alırsak düzelebilir ancak Premium almaya değmez. Bu yüzden CFW'lerin çıkışı gecikiyor.
- Yazılım Arşivi hazırlandı. Toplam 344 MB (arşivden çıkınca 367 MB) boyutunda. İçerisinde sizlere TCK CFW'lerinde kullanmak üzere önerdiğimiz OYUN ve PROGRAMLAR yer almaktadır.
- Yeni yamalar hazırlandı. Her stilin yamaları ayrı ayrı klasörlendi. Ayrıca Diğer Yamalar'da da işinize çok yarayacak en iyi yamalar mevcut.
- CFW'ler 15 Mayıs gününden 1 gün erken veya 1 gün geç çıkabilir.

Not: Yamalar hakkında yanlış fikirlere sahip üyeler gördüm. "Bu kadar çok yama çıkan bu kadar sorunlu CFW görmedim" gibi aşırı cahilce atılan yorumlara tenezzül etmeyiniz. Biz sizlere, CFW'leri istediğiniz ölçüde değiştirebileceğiniz uyumlu yamalar veriyoruz, sorunları gideren yamalar değil! Sorunları gideren yamalar Ultimate Final öncesi tüm versiyonlarda olabilir ama asla Ultimate Final için Sorun Giderme Yaması yayınlamayız!

• Beğen
Tepkiler: karizma062 ve M. tAHA

killer78

Üye
Beyler, tekrar ve SON kez durumu özetliyorum:

- Uploadlar yapılıyor artık. Bundan sonra CFW'lere ekleme-çıkarma yapılamaz.
- Uploadlar çok yavaş oluyor. Nedeni sanırım MediaFire'ın koyduğu sınır. Premium alırsak düzelebilir ancak Premium almaya değmez. Bu yüzden CFW'lerin çıkışı gecikiyor.
- Yazılım Arşivi hazırlandı. Toplam 344 MB (arşivden çıkınca 367 MB) boyutunda. İçerisinde sizlere TCK CFW'lerinde kullanmak üzere önerdiğimiz OYUN ve PROGRAMLAR yer almaktadır.
- Yeni yamalar hazırlandı. Her stilin yamaları ayrı ayrı klasörlendi. Ayrıca Diğer Yamalar'da da işinize çok yarayacak en iyi yamalar mevcut.
- CFW'ler 15 Mayıs gününden 1 gün erken veya 1 gün geç çıkabilir.

Not: Yamalar hakkında yanlış fikirlere sahip üyeler gördüm. "Bu kadar çok yama çıkan bu kadar sorunlu CFW görmedim" gibi aşırı cahilce atılan yorumlara tenezzül etmeyiniz. Biz sizlere, CFW'leri istediğiniz ölçüde değiştirebileceğiniz uyumlu yamalar veriyoruz, sorunları gideren yamalar değil! Sorunları gideren yamalar Ultimate Final öncesi tüm versiyonlarda olabilir ama asla Ultimate Final için Sorun Giderme Yaması yayınlamayız!

her stilin yamalari klasörlendi dedin ya bütün yamalar bütün cfwler için uyumlu değil mi?

---------- Eklendi @ 00:25:07 ---------- Yazıldı @ 00:20:18 ----------

sadece o kısmı anlamadım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
her stilin yamalari klasörlendi dedin ya bütün yamalar bütün cfwler için uyumlu değil mi?

---------- Eklendi @ 00:25:07 ---------- Yazıldı @ 00:20:18 ----------

sadece o kısmı anlamadım :)

Hayır uyumlu değil.

killer78

Üye
Yeni yamalar hazırlandı. Her stilin yamaları ayrı ayrı klasörlendi. Ayrıca Diğer Yamalar'da da işinize
çok yarayacak en iyi yamalar mevcut. abi burda ne demek istediğini anlamadım bi aydınlatır mısın bizi

---------- Eklendi @ 00:41:32 ---------- Yazıldı @ 00:40:51 ----------

diğer yamalar dediğin neki

---------- Eklendi @ 00:42:24 ---------- Yazıldı @ 00:41:32 ----------

bu son sorumdu yatacağım artık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öyle bi sordun ki 10 defa okudum anlamadım :D

Neyse, yani stil 1'in diğerlerinden farklı kendi özellikleri kendi klasöründe, stil 2,3,4,5 te böyle. Mesela stil 1'de N8+E7 ikon pakedi varsa, Stil 1 Yamaları klasöründe de bu yama var.

Bir de, konuya eklediğimde görürsün, sormana gerek yok. Uyumlu olmasa neden yama yaptık? :ehe

killer78

Üye
Öyle bi sordun ki 10 defa okudum anlamadım :D

Neyse, yani stil 1'in diğerlerinden farklı kendi özellikleri kendi klasöründe, stil 2,3,4,5 te böyle. Mesela stil 1'de N8+E7 ikon pakedi varsa, Stil 1 Yamaları klasöründe de bu yama var.

Bir de, konuya eklediğimde görürsün, sormana gerek yok. Uyumlu olmasa neden yama yaptık? :ehe

teşekkürler en iyisi konuyu beklemek dediğin gibi :)

kemal_gs

Üye
5800 v60 linki upload olduysa at abi atim fw yi sabırsızlanıyorum :))

---------- Eklendi @ 02:16:40 ---------- Yazıldı @ 01:59:34 ----------

RAMBO FT Kardeşim bi ricada bulunabilirmiyim ?

S^3 Saat ve Şeffaf Kısayollar Eklendi. arka şeffaflıgı kaldırmak için yama yapacaktın onuda eklersen sevinirim..

kezban yenge

kezban yenge

Üye

S^3 Saat ve Şeffaf Kısayollar Eklendi. arka şeffaflıgı kaldırmak için yama yapacaktın onuda eklersen sevinirim..

Ne kadar çok şey istiyorsunuz yazıktır adama :)

---------- Eklendi @ 06:56:56 ---------- Yazıldı @ 06:54:20 ----------

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de sabırsızlıkla sizin cfw'nizi bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: karizma062
anılbaran

anılbaran

Üye
00:00 a kadar çıkma ihtimali var. 2 xaat sonra gelip yeter artık çıkarın şunu gibi bir yorum yapmayın artıkın

semihh95

semihh95

Üye
600.sayfa hayirlj olsun

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

betul.zehir

Üye

Ben kLavyemi böLe istiyorum Lütfen bunun yamasını da cıkartın.. Lütfen rambo. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bütün linkler aynı anda eklenecektir. Hiç bir platforma öncelik tanımıyoruz :)

Dediğin yamada mevcut yeni yamalar arasında. Hatta tamamen şeffaflaştırma yamasınıda eklemişim. İsteyen şeffaflığı tamamen kaldırır isteyen tamamen şeffaflaştırır.

Ben kLavyemi böLe istiyorum Lütfen bunun yamasını da cıkartın.. Lütfen rambo. :)

Zaten böyle :) Yalnız küçük klavyede sol botunlarda küçük bir kayma söz konusu. Ancak çokta mühim değil.

Tui

Üye
babalar ne bitmez upload muş yaw :S

Üst Alt