Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Programlar kendi ikonlarıyla olacak. Serdar'ın anna ikonlu program arşivi vardı. Şuan o arşiv bende yok. Kendisi burada olsaydı arşivi ondan alırdım.

killer78

Üye
Yazilim surumu tarihini 2012 yapsan

---------- Eklendi @ 10:01:43 ---------- Yazıldı @ 09:50:23 ----------

Çünkü bir çok cfw yapımcısı oraya yayınladığı tarihi atıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biz yazılım sürümünü güncellemiyoruz ki tarihini yazalım?
Özel yazılım tarihi olsaydı değiştirirdim. Onun yerine FW yapımcı var.

---------- Eklendi @ 10:17:52 ---------- Yazıldı @ 10:17:20 ----------

Yazılım sürümü; yani örneğin Nokia 5230 V51.0.002'nin çıktığı tarih.

semihh95

semihh95

Üye
orjınal sms gosterımı ısms gıbı olsa cunku ı smsı randımanlı kullanamıyorum sorjn bendemı bılmıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
orjınal sms gosterımı ısms gıbı olsa cunku ı smsı randımanlı kullanamıyorum sorjn bendemı bılmıyorum

Modlamala çalışmalarımız bitti. Belki TCK v2 ile ;)
Geriye N97 klavye sorununu çözmek kaldı. Bugün onuda çözeceğiz inşallah.

semihh95

semihh95

Üye
insallah hallolur.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dün gece kafayı yiyecektim hiç soran yok bu klavye yüzünden :D:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dün gece kafayı yiyecektim hiç soran yok bu klavye yüzünden :D:D

Bugün uploadları yapacağım. N97 klavyesinide hallettik mi SP2 bugüne kadar çıkmış en hatasız en kapsamlı CFW olur. OmegA'yı hatırladım, o da en hatasızdı Ultimate Final'inde somuru:

killer78

Üye
Bugün uploadları yaparsın 2gün sonrada yayınlarsın artık cfwyi:-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün uploadları yaparsın 2gün sonrada yayınlarsın artık cfwyi:-)

Bugün uploadlamaya başlıyorum ama Anılbaran henüz başlamadı bile. Ben 52XX telefonlarını yapıyorum, Anılda diğerlerini. N97 klavye sorununu düzeltene kadar Anılbaran'a başlama izni vermiyorum.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sp2 nin açılış ve kapanış ekranı nedir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuda var.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
yama hazırlayaçakşin dımı bana. Bugün akşam bu isi bitirelim inşallah. Bende müsaitım bugün

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Omega ok güzel bir cfw idi. Oldukça uzunb ir süre kullanmıştım hatta arkadaşlarım beğenmişti ve onlara da kurmuştum ama olsun sürekl daha iyiye gidiyorsunuz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Omega ok güzel bir cfw idi. Oldukça uzunb ir süre kullanmıştım hatta arkadaşlarım beğenmişti ve onlara da kurmuştum ama olsun sürekl daha iyiye gidiyorsunuz.

OmegA'nın ultimate finali ile TCK'nın Beta'sını karşılaştıranlar gördüm. Beğenmeyenler gördüm. Beta ile Ultimate final karşılaştırılabilir mi ya :D Tam cahillik. Neyse biz yine de devam ediyoruz. Daha çok geliştireceğiz Symbian'ı.

semihh95

semihh95

Üye
symbıan aslında oldu bu ssıstemlerle cekılecek dert degıldı ama senn sayende telı sevdım ya
forever rambo_ft

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana C6v40 portlu N97 & N97 Mini Türkçe CFW'leri linkleri atabilir misiniz? Eski olmasın linkleri kırık oluyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
üst konuda yok mu ?

strokee

Üye
kaptır oguz kim tutar seni ya ağzı olan konuşuyor sanki elma soymak sanıyorlar CFW yapmayı ben 2 aydır uğraşıyorum sorunsuz ve stabil olması için çok şükür bitecek bir haftaya Symbian-Belle X6-00 için umarım x6 kullanan üyeler sever ve memnun kalır

Üst Alt