Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Programlar kendi ikonlarıyla olacak. Serdar'ın anna ikonlu program arşivi vardı. Şuan o arşiv bende yok. Kendisi burada olsaydı arşivi ondan alırdım.
Bugün uploadları yapacağım. N97 klavyesinide hallettik mi SP2 bugüne kadar çıkmış en hatasız en kapsamlı CFW olur. OmegA'yı hatırladım, o da en hatasızdı Ultimate Final'inde
killer78
Üye
Bugün uploadları yaparsın 2gün sonrada yayınlarsın artık cfwyi:-)
Bugün uploadlamaya başlıyorum ama Anılbaran henüz başlamadı bile. Ben 52XX telefonlarını yapıyorum, Anılda diğerlerini. N97 klavye sorununu düzeltene kadar Anılbaran'a başlama izni vermiyorum.
TheOldBros
Üye
sp2 nin açılış ve kapanış ekranı nedir
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Konuda var.
M. tAHA
Üye
yama hazırlayaçakşin dımı bana. Bugün akşam bu isi bitirelim inşallah. Bende müsaitım bugün
bensenbiz
Üye
Omega ok güzel bir cfw idi. Oldukça uzunb ir süre kullanmıştım hatta arkadaşlarım beğenmişti ve onlara da kurmuştum ama olsun sürekl daha iyiye gidiyorsunuz.
Omega ok güzel bir cfw idi. Oldukça uzunb ir süre kullanmıştım hatta arkadaşlarım beğenmişti ve onlara da kurmuştum ama olsun sürekl daha iyiye gidiyorsunuz.
OmegA'nın ultimate finali ile TCK'nın Beta'sını karşılaştıranlar gördüm. Beğenmeyenler gördüm. Beta ile Ultimate final karşılaştırılabilir mi ya Tam cahillik. Neyse biz yine de devam ediyoruz. Daha çok geliştireceğiz Symbian'ı.
semihh95
Üye
symbıan aslında oldu bu ssıstemlerle cekılecek dert degıldı ama senn sayende telı sevdım ya
forever rambo_ft
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Arkadaşlar bana C6v40 portlu N97 & N97 Mini Türkçe CFW'leri linkleri atabilir misiniz? Eski olmasın linkleri kırık oluyor.
kaptır oguz kim tutar seni ya ağzı olan konuşuyor sanki elma soymak sanıyorlar CFW yapmayı ben 2 aydır uğraşıyorum sorunsuz ve stabil olması için çok şükür bitecek bir haftaya Symbian-Belle X6-00 için umarım x6 kullanan üyeler sever ve memnun kalır