Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

M. tAHA

Üye
neyse hayırlısı olsun . Ben fikrimı belirttim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 kullanıcıları memnun, özellikle Mini kullananlar. 5800 kullanıcıları N97'lerden memnun değil. Galiba N97'ye destek vermemiz gözlerine geldi.

N97'nin projeden çıkarılması en çok beni üzdü. CFW çıkardık, telefonun CFW'yi yükledikten sonra açılıp düzgün çalışması, hatta N97'nin projede yer alması bile büyük bir onurken, bunu bize çok gördünüz.

Eğer N97'nin projeden çıkarılmasına itiraz ediyorsanız, itirazınızı bizi beğenmeyen, ekibimizi küçük görenlere söyleyin.

M. tAHA

Üye
böyle birşey olmaz ya. Ben kaç gün telefon kullanamadim neden çünkü sürekli deneme yaptık. Karşılığı bu mu diyorum ya bencillik diye iste tam anlamı bu. Bi aratın n97 VE mini ye kaç tane cfw çıkmış. Bir de 5*** lara kaç tane çıkmış. Bu kadar olmayın ya. Tck ilk defa n97 ye girdi. Ben bu ekibe kızmiyorum ben burda kendini düşünenlere kızıyorm. Rambo kusura bakma bu profilide değiştirmeyecem burda tester olduğum ve sırf bu olaylar yüzünden ekipten kaldığım için bir protesto olsun. .. Bu şekilde neden davranildi neden herseyin başlangıcına muz kabuğu atıldı. Yazıklar olsun

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorun kimde tahmin edeyim Sanırım biliyorum. Hatta hepimiz biliyoruz: Hiç N97 ile alakası olmayan ve belki de diğer CFW veya forumlar için çalışan çamur atan üyelerde. Koskoca ekibi küçük gördüler, göstermeye çalıştılar. Yazıklar olsun.

Seni de çok iyi anlıyorum Taha. İnşallah LYS'de iyi bir puan alırsında bu kötü anıları unutursun.

Arkadaşlar stil 2 nin tel kodu nedir birisi yazabilir mi ? Yanlış girdiniz diyor 5 defa yanlış girdim 12345 olmuyor ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şunu da ekleyeyim: Bizden N97 CFW'leri artık beklemeyin. Tam belleye el attım ki (bugün sabahleyin) ve başarılı olduğunu gördüm ki, bugün TCK'nın bu konusuna yazılan cevaplar iyice canımı sıktı. Hem belle yapmaktan aniden vazgeçtim (ki düşünmüyorum bir daha) hem de N97'yi eninde sonunda projeden çıkardım. Biz kafa patlatıyoruz, gelen yorumlara bakar mısın?

Neyse, lafı fazla uzatmayalım.

---------- Eklendi @ 19:18:21 ---------- Yazıldı @ 19:17:49 ----------

Arkadaşlar stil 2 nin tel kodu nedir birisi yazabilir mi ? Yanlış girdiniz diyor 5 defa yanlış girdim 12345 olmuyor ?

12345 olmuyorsa, değiştirmişsin demektir. Hatırlamaya çalış.

M. tAHA

Üye
iste şaka gibi olan yani burası ben 2 saat daha az uyudum bunla uğraştım sonuç .... Neyse bencede uzatmayalim. Çamur atanlar çamur da kalsınlar. Bize adam akıllı eleştiri yapacak kışı lazım . Neyse hadi Allaha emanet...

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Önceki yazılımın kilit kodunu girdim oldu :S ?

M. tAHA

Üye

kardeş bu cfw şifre değiştirmez yani eskiden kullandığın şifre aynen devam eder. Yok çözemezsen jaf attığın yerde şifre onar gibisinden şeyler var tekrar bu cfw ile jaflarsin kolay gelsin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yanlış giriyorsundur. Telefonun kilit kodu CFW ile değişmez. Değişseydi konudan söylerdim.

biride arama yapamıyom diyodu . Tl si bitmiştir : rofsa Tl mi atsak acaba

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Öğrenmeyen cahilin ta kendisidir

hacı bakale bnm pc sp1 napcm bn

Şu n97 mini klavye olayını nasıl yapıcaz Rambo yae, sıkıntı valla ya

semihh95

Üye
kurban oluyum n97 yı cıkarma cfw den bız o sorunuda sevdık alıstık onu yalvarırım n97yede yap yalvarırırm

Tepkiler: DoomOcculta

M. tAHA

Üye
yapacak bişey yok semih bize bunu lâyık gördüler. Laf söyleyenler utansın n97 ye

semihh95

Üye
ya olmaz boyle bısı duynak ıstemıyorum bı romumuz vardı yaa oda gıttı

Tepkiler: DoomOcculta

mutlu olmakla alâkası yok olmuyorsa olmuyor rambo zorlamanın anlamı yok şu 500 sayfanın nerdeyse hepsinde N97 kullanıcılarının şikayeti var.beğenmiyorlarsa bırak uğraşma kendileri yapsın onuda.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya olmaz boyle bısı duynak ıstemıyorum bı romumuz vardı yaa oda gıttı

İstemiyorlar. Sadece sen istiyorsun, onun dışında kimse istemiyor.

mutlu olmakla alâkası yok olmuyorsa olmuyor rambo zorlamanın anlamı yok şu 500 sayfanın nerdeyse hepsinde N97 kullanıcılarının şikayeti var.beğenmiyorlarsa bırak uğraşma kendileri yapsın onuda.

500 sayfa ile ilgili çok hoş bir kelime biliyorum. Ancak kullanmama önce terbiyem sonra site izin vermiyor. Sen 500 sayfayı ne ara okudun LAN! Haddini bil! Bana N97 hatalarını teker teker alıntılayıp göstermezsen adam yerine ne ben koyarım ne de üyeler. Tek çaren kalır: Sitenin kapısı yukarıda ÇIKIŞ butonunda.

---------- Eklendi @ 23:44:53 ---------- Yazıldı @ 23:43:40 ----------

Zaten sırf senin yüzünden N97 çalışmasını iptal etmiştik (itiraf ediyorum). Hayde beyler, bu üyeye ne diyeceğinizi biliyorsunuz. Bu üye hatalarını kabul edip özür dilemedikçe N97'lere CFW falan yok.