adresindeki modu indir. Aynen konudaki videoya bakarak kendi Rofs2 dosyana uygula ve flaşla. Modu uygulamadan önce, içine attığım metin belgesini oku. Sonra modu uygula. Kolay gelsin.
Rambo flipfont kuruyorum çalışmıyor telefondan still1 de. Açılmıyor. Bence cfw le ilgisi var. Neden acaba hiçbir flipfont programı çalışmıyor. bi cevap versen
çok güzel bir cfw ellerine sağlık şu ana kadar bir hata ile karşılaşmadım.stil 2 deki android teme efekti biraz kasıyor ve menülerin açılma süresini 3 sn kadar uzatıyor sadece başkada bişey yok zaten cfw için
çok güzel bir cfw ellerine sağlık şu ana kadar bir hata ile karşılaşmadım.stil 2 deki android teme efekti biraz kasıyor ve menülerin açılma süresini 3 sn kadar uzatıyor sadece başkada bişey yok zaten cfw için
Gizli klasörü hakkında özel mesaj atmışsın. Gizli klasörü çıkmazsa kendinde oluşturabilirsin. Hard format sırasında hafıza kartın takılı ise otomatikmen gelir zaten.
adresindeki modu indir. Aynen konudaki videoya bakarak kendi Rofs2 dosyana uygula ve flaşla. Modu uygulamadan önce, içine attığım metin belgesini oku. Sonra modu uygula. Kolay gelsin.
Tema üzerinden yapacaksın + verdiğim yamayı uygulayacaksın. Ancak öyle tamamen %100 şeffaflaşır. Bizim T.C.K Black Theme zaten ayarlanmış. Geriye sadece yamayı uygulamak kalıyor.