Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

saçma bişi ya millet orda cevap yazıp foruma ugramıyor.Forum niye var o zaman ?

Furkan pc yi flash için hazırlıyorumda
sistemim win7 x64 sadece odeon u programfiles yükleyebildim geri herşey programfiles(86) klasörüne yükleniyor kurulumda değiştiriyorum (86) kaldrıyorum yine oraya yükleniyor bir sorun olurmu yani

ProgramFiles(86) : Connectivity Cable Driver / Flashing Cable Driver / Nokia PC Suite 7
ProgramFiles : Odeon var sadece
peki phoenix klasörünü hangisinde oluşturacağız

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
x86 silersen Normal Program Files içine gitmesi lazım. Phoenix klasörünü normal Program Files içine oluşturacaksın. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 gibi. Konuda yazıyor herşey ayrıntılı olarak.

x86 silersen Normal Program Files içine gitmesi lazım. Phoenix klasörünü normal Program Files içine oluşturacaksın. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 gibi. Konuda yazıyor herşey ayrıntılı olarak.

kareşim dedimya siliyorum ama gitmiyor phoenix i orada oluştururm kuarmı bilmiyorum o yüzden danıştım sana bakalım bi deneyelim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Programları doğal olarak kurmalısın. x86 kısmını ellemene gerek yoktu. Sen phoenix klasörünü dediğim gibi oluştur yeter.

aynı düşüncedeyiz bide tabi odeonu 86 sız yere koyacağız yeter herhalde şu final bi çıksında

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet Aslında odeon hem x86 lı program files ta hem de normalinde olsun. Hata veriyor yoksa 64 bit sistemde

"Rambo_FT" T.C.K v1 Hakkında bilgi alabilirmiyim çalışmalar ne aşamada ne zaman yayınlamayı düşünüyorsunuz

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İşte bu durumda.

dostlar 1-2 yerde gordum yok telefonu hackle gibisinden yazılar gördum acıkcası morelim bozuldu ya arkadas var yurtdısında 5800 kopuyo skyfire denen bir taracı ile flash player destekli her seyi aça biliyor intenetten paso dizi izliyor ama bu tarayıcı türkiyede yasak sizden istegim bu tarayıcıyı calıstırır sanız 5800 en buyuk sorunu cözmus olursunuz gibime geliyor hafıza dolu hasından kurtarın bizi sızler cfw yazan insanlarsınız bı skyfiremi korkutcak sizi alayını parçalarsınız

Teşekkürler "alıntı" ile cevap verdiğin için

---

---------- Eklendi @ 12:36:19 ---------- Yazıldı @ 12:32:26 ----------

Öncelikle bizim köyde bir söz vardır 'gaza gelme petrole gel' diye skyfire Türkiyeye degil tüm symbian cihazlara kapandı. Yani symbiana server kapalı. Sen youtube da falan skyfire ile ilgili videolar izledin sanırsam onların tarihine bak derim . Eskiden açıktı ama 2 senedir kapalı symbiana

tamam abi adam demekki kırdı kullanıyor bilmiyorum ama arada facebooktan falan yazıyor ya bunu cözemezmiyiz yapıyor ama söylemiyo nasıl yaptıgını bilgim dahilinde olsa yapacam zatende pek fazla kafam basmıyo bu konulara telefon ayrı bi dünya bi bildigim siz varsınız yapılamıcak bişise ne yapalım kıralımmı bu telefonu arkadas adam 200tl dandik vodafone telefon ile çatır çatır video izliyo bizim 500tl 5800 bir tek youtubeden video acıyo oda yarısına gelince hafıza dolu diyo kapanıyo kahrolcam ya

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece Beta 3 ile 1700 indirme sayısını geçtik. Sadece MaxiCep'te yayınlandığı halde Beta 3'ün yayınlanma tarihi 24.02.2012. Arada 1 aydan birkaç gün fazla var

rambo üstad bu ici boş qülücükler her telefonda msjda cıkıyormus doqrumu yoksa söyleyen üfürüyomu? eqer doqruysa n8 qülücükleri yerine onu kullansak?

rambo üstad bu ici boş qülücükler her telefonda msjda cıkıyormus doqrumu yoksa söyleyen üfürüyomu? eqer doqruysa n8 qülücükleri yerine onu kullansak?

Furkan bende bunu yazacaktım unuttum arkadaş hatırlattı
gülücükleri başka tele atınca orada sadece şekilleri çıkıyor buna samsung galaxsi age 2 felan dahil yani gönderdiğim tel son çıkanlardan bide