Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

strokee

Üye
x6 yı ben modlamıştım da bi sorun varmı chazda temada falan bi sıkıntı yok dimi :)

kardeş yok şu an için bir sorm tema da ikon değişmiyo orjinal kalıyo sorun bu birde o dediğiini sen yapar misin bir zahmet pc yi sattın arkadaşta atıyorm flaşı ya rar dosyası olarak ver ben rofs atarım birde kardeş kulaklık takınca menü cıkmıyor sorun çözülmemis son olarak n8 ikon attım çok güzel oldu da media bar ikon gitti hep bunlarin çözüm dosyalarini bir zahmet verebilir misin sagol simdi dem emeğine sağlık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo kardeşim yazdıklarına bakıyorumda bu nasıl bir azimdir yardımseverliktir sabırdır emektir bu nedirya samimi söylüyorum 15 yıllık internet hayatımda takdir ettigim sayılı insanlardansın çünkü sadece birşey yapmak yetmiyor senin ahlakınıda seviyorum

Rica ederim. Yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışıyoruz :oke:

kardeş yok şu an için bir sorm tema da ikon değişmiyo orjinal kalıyo sorun bu birde o dediğiini sen yapar misin bir zahmet pc yi sattın arkadaşta atıyorm flaşı ya rar dosyası olarak ver ben rofs atarım birde kardeş kulaklık takınca menü cıkmıyor sorun çözülmemis son olarak n8 ikon attım çok güzel oldu da media bar ikon gitti hep bunlarin çözüm dosyalarini bir zahmet verebilir misin sagol simdi dem emeğine sağlık

İkonlar temaya göre değişir. Bazı temaların ikon desteği azdır, bazı ikonlar değişmez. Bazı temalarda ise bütün ikonlar değişir.
Mediabar ikonlarıda temaya göre değişiyor. Yapacak birşey yok.
Kulaklık takınca menüsü bende çıkıyor ve sanırım Anılbaran'da da öyle.
Bunların çözüm dosyaları yok malesef. Önceden CFW içine atılması uygulanması gereken modlardır bunlar.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Belle 5800' uyuyordu. ? ama merak ettiğim şu. Belle navibar ne ? belle simgeli ne ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle navibarlı 5800 CFW'lerini incele anlarsın :oke:

Örnek resim:

----------Eklendi @ 15:37:21 ---------- Yazıldı @ 15:34:46 ----------

Yalnız bunun büyüsüne kapılanlar hemen istiyorlar. Test ettim, heryerde belle simgeleri olmuyor. Bir bakıyorsunuz 'Seçenekler, Çıkış, İptal' kısımları bir uygulamada ya da telefonun bir yerinde çıkıveriyor ve bu da can sıkıyor.

Belle navibar telefonun en fazla %80'ine uygulanabiliyor. Sonradan kurulan uygulamalar, oyunlar veya güncellenen bileşenler (müzik çalar gibi) de bu özellik ortadan kalkıyor.

Yani betanında betası anlayacağınız :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tamamda navibar ne oluyor simge ne oluyor :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:ah

anılbaran

anılbaran

Üye
haa artış diyosun :D

tayo01

tayo01

Üye
tel den giriyorum babam modemi verse yüklicem.d

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:smdance:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
of ben bu navibarla simgenin arasındaki şeyi kesinlikle çözemiycem :ağlarım:

izzet emre arı

izzet emre arı

Üye
Mükemmelsin Rambo kardeş gerçekten süper bir konu olmuş telefonumu şimdi sevebildim [5800] telefon 10 kat hızlandı süper olmuş ellerine sağlık :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece bana değil, ekibe teşekkür etmelisin ;)

Ekip adına rica ederim :oke:

punemr123

punemr123

Üye
yaw rambo ben beta 2 de tim suan ikon deismiyo onun disinda bir sorun bile yok yw muthissiniz ah bide tck black theme in profil widgeti yari sayadam olsa o tema eger editse bana adini versen rambo yada profili tam seffaf olmyan versiyonunu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yama kullandım :) Finalde saatin arkaplanını tekrar eski yerine koymayı düşünüyorum :hmmm

punemr123

punemr123

Üye
Yama kullandım :) Finalde saatin arkaplanını tekrar eski yerine koymayı düşünüyorum :hmmm

yaw tema cidden guzel ama wp ile arka plan uyumsuz oldumu bisiy gozukmuo yoksa tema deli bisiy

----------Eklendi @ 21:26:54 ---------- Yazıldı @ 21:25:33 ----------

tema yi sen mi yaptin rambo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temayı ben üretmedim tabii ki :) Ancak editlemelerin çoğunu ben yaptım. Mediabar, şeffaf ev ekranı, ahize simgesi gibi.

anılbaran

anılbaran

Üye
Mükemmelsin Rambo kardeş gerçekten süper bir konu olmuş telefonumu şimdi sevebildim [5800] telefon 10 kat hızlandı süper olmuş ellerine sağlık :oke:
Rica ederiz :oke: telefon hızlandıysa ne mutlu bize , performanstan şikayetçi olan var mı arkadaşlar hız,şarj ram hassaslık v .b gibi yorumları alalım ( ev ekranını doldurduktan sonra gelip ram düşük demeyin )

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl n'aptın yav :D Adam Belle Shell + Opera Mobile + ev ekranı kullanırken telefonda 'hafıza dolu' uyarısı verirse biz hallederiz :D Bir sonraki versiyona 1GB RAM koyarız ne dersin :d:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Anıl n'aptın yav :D Adam Belle Shell + Opera Mobile + ev ekranı kullanırken telefonda 'hafıza dolu' uyarısı verirse biz hallederiz :D Bir sonraki versiyona 1GB RAM koyarız ne dersin :d:

telefona metin2 yükler oynarım :D

Üst Alt