Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Peki open4all yaması vb yamaları kullanamayacakmıyız ? ve Birde şu açılış resmini değiştirmek için resim seç dedim görüntü yok dedi oysa 40 tan fazla duvarkağıdım var

kullanırsın rom patcher ,açılış resminde kastın ne ?

----------Eklendi @ 22:21:01 ---------- Yazıldı @ 22:20:40 ----------

Aynı olay Duvarkağıdı ve resim tarayıcı için de geçerli Resimleri görmüyor ??

sakin :)

kmesne

kmesne

Üye
Rom patcherı nasıl kullanabilirim bide açılış resminden kastım ay yıldız tck logosu onu kendi özel resmim yapmak istiyorum

IdontKnoW

Üye
arkadaşlar forumdan 5800 için oyun indirdim normalde ekran oyunlar ama ekranın yarısını kaplayan bir klavye çıkıyor. neden olabilir?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
NFEile rofs2 yi açıp boot dosyasını silmen gerek sanırım yada yanlış bilgimi ? anıl abi ??

kmesne

kmesne

Üye
Ekran ayarlarından yapınca olmuyor resmi değişemiyorum bayrak kalıyor

Bi el atsanız ? Özellikle Resim değişimi ve rompatcher

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar forumdan 5800 için oyun indirdim normalde ekran oyunlar ama ekranın yarısını kaplayan bir klavye çıkıyor. neden olabilir?

ekran kalvyesini kapat .uygulama yönetcisinden bak:)

----------Eklendi @ 22:38:11 ---------- Yazıldı @ 22:37:12 ----------

Rom patcherı nasıl kullanabilirim bide açılış resminden kastım ay yıldız tck logosu onu kendi özel resmim yapmak istiyorum

arkadaşım sen bana demedin mi speedy için yapmıştım diye . Şimdi onda ney yaptıysan aynısını buna yap tamam :)

kmesne

kmesne

Üye
speedyde açılışta hiç birşey yoktu bunda var ve değiştiremiyorummm!

anılbaran

anılbaran

Üye
degirtirme o zaman kalsın öyle

kmesne

kmesne

Üye
Değiştirmek istiyorum işte baktım kapalı şarj ederken bile tck bayrak logosu var yani sen ve rambo fw yapımcısıaınız bilirsiniz logo fw ye gömülü çünkü kaldırmayı da biliyorsunuzdur yardım edersen kaldırmayı düşünüyorumrambo ft sende yardım edersen sevinirim

IdontKnoW

Üye
speedyde açılışta hiç birşey yoktu bunda var ve değiştiremiyorummm!
arkadaşım nokia firmware editor ile Resource/apps içinden splashscreen.mif (açılış) ve sysap.mif(kapanış) i değiştirmen gerekli aşağıda hazırları var..
isimlerini değiştirip firmwre e ekleyip telefona fw yi yeniden yüklersen olur..

mifler burada
http://www.maxicep.com/attachments/91274d1310669368/
buda nokia firmware ediyor linki
http://www.maxicep.com/attachments/58351d1286137747/

mifler sublieutenant ın , firmware editor nejdet can ın konularından alıntıdır..

anılbaran

anılbaran

Üye
speedy ne yaptıysan aynısı yapcan dıyom ama arkadaşta çok degşik bi şekillde farklı bişi yapcak gibi ısrar ediyor :)

kmesne

kmesne

Üye
arkadaşım nokia firmware editor ile Resource/apps içinden splashscreen.mif (açılış) ve sysap.mif(kapanış) i değiştirmen gerekli aşağıda hazırları var..
isimlerini değiştirip firmwre e ekleyip telefona fw yi yeniden yüklersen olur..

mifler burada
http://www.maxicep.com/attachments/91274d1310669368/
buda nokia firmware ediyor linki
http://www.maxicep.com/attachments/58351d1286137747/

mifler sublieutenant ın , firmware editor nejdet can ın konularından alıntıdır..
valla çok sağol cepteyim pc ye geçince teşekkür edicem

peki acaba nasıl yapıcam biraz detaylı anlatırmısın yani nasıl kullanıp hallediyorum

strokee

Üye
arkadaşlar elinize saglık cok güzel paylaşımlar ama bir istegim var widget uygulama secerken orda NsmlDSSYnc diye bir şey var o ne kaldırırımısınız gerksiz sanki bi işe yaramıyo ve bir de mesajlar iconları n8 iconları koyarmısınız cok güzel duruyo o şekil yaa tşk edeirm ilginiz için tel x6-00 bu arada o sürüm için söyledim her şey gönlünüzce olsun

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

IdontKnoW

Üye
Program zaten turkce biraz kurcala halledersin..fw yi programla acip dosyalari degistirip tekrar paketliyorsun. Rebuild adinda ikinci bir dosya olusuyor orginal dosyayi sil rebuild olan dosyanim adindan rebuild kismini sil okadar

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar elinize saglık cok güzel paylaşımlar ama bir istegim var widget uygulama secerken orda NsmlDSSYnc diye bir şey var o ne kaldırırımısınız gerksiz sanki bi işe yaramıyo ve bir de mesajlar iconları n8 iconları koyarmısınız cok güzel duruyo o şekil yaa tşk edeirm ilginiz için tel x6-00 bu arada o sürüm için söyledim her şey gönlünüzce olsun

x6 yı ben modlamıştım da bi sorun varmı chazda temada falan bi sıkıntı yok dimi :)

IdontKnoW

Üye
Bu mesajı tablet üzerinden google sesli klavye ile yazıyorum. Bu özellik bu Filmware e ekleneme mi? Bence mükemmel olurdu.

anılbaran

anılbaran

Üye
bencede güzel olurdu

virus19

virus19

Üye
5250 beta 3 u yükledim ama müzik kütüphanesinde müzikle görünmüyor nedeni nedir

anılbaran

anılbaran

Üye
e/musıc klasörüne at

virus19

virus19

Üye
e/sounds/digital var bende hep bu klasöre atardım

----------Eklendi @ 00:53:08 ---------- Yazıldı @ 00:50:05 ----------

tamam hallettim beta 3 daha hızlı gibi elinize sağlık tekrar :)

Üst Alt