Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye

bak t9 ve çalma listesini bişi demem. Ama diger dediklerin hiç biri bende yok. Kamera kullanıyor hatası yok. Sistem hatası da yok. Ayrıca resimleri sadece e/images üzerinden okur. Yani resmileri oraya atarsan heryeden görünür. :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
bak t9 ve çalma listesini bişi demem. Ama diger dediklerin hiç biri bende yok. Kamera kullanıyor hatası yok. Sistem hatası da yok. Ayrıca resimleri sadece e/images üzerinden okur. Yani resmileri oraya atarsan heryeden görünür. :oke:

fotoğrafları nasıl sılıcem peki

Masterthone

Masterthone

Üye
C6 YI C5-03 DE portalanız mümkün mü acaba C5-03 Kullanan arkadaşlar çok mağdur baştada ben teli aldığıma çok üzülüyoruz bu konuda hiç CFW çalışması yok forumda :( YAZMIŞTIM bi Allahın kuluda cevap versin arkadaşlar telden sıkıldım lanet olsun hiç bişey yapamıyoruM..

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Anıl baran kardesm c6 nn ekran widgetleri ve msjlardakı sohbet veya oturumlar programı olan bi fw olustrmak icn bana yardmcı olablr msn? Ben sade bi fw kullanmak ıstyrm birde anna ikonlu thema white olacak seklde :D fazla oynanmams 58 cfwsi

anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl baran kardesm c6 nn ekran widgetleri ve msjlardakı sohbet veya oturumlar programı olan bi fw olustrmak icn bana yardmcı olablr msn? Ben sade bi fw kullanmak ıstyrm birde anna ikonlu thema white olacak seklde :D fazla oynanmams 58 cfwsi

direk rambonun temiz portu yükle :oke:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Sıkntı yok demi kardesm :)

Masterthone

Masterthone

Üye
anılbaran

ya yok Mu koca foruma bi cevap vereceK OLAN KİMSEEEEEE

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran

ya yok Mu koca foruma bi cevap vereceK OLAN KİMSEEEEEE

daha önce bu konuya yazmıştın sanırsam. Bizde cevabını vermiştik. C5 de bi kilid sistemi var. C6 Portunun c5 e ayarlanması için önce o kilid sistemini kırmak gerekiyor. Fakat bunu daha kimse kıramadı. Yani c5 e c6 fw olmaz

*-king-*

*-king-*

Üye
bende siliniyor. Sendede silinir aynı cfw yi kullanıyoz. Secenek / sil

mesela şu da var oyunu acıyorum bazen girmiyo hata veriyo bazen giriyo yarısında hata veriyo java runtime in en son sürümü yüklü

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Tamam anladm kardes peki bu v41 portna dair fazla bsey göremedm de *#0000# yaptgmzda neler yazyo braz bahsedeblr msn? C6 kimlgi mi kazandrms rambo kardesmz..Silnen blesenler war mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm :bilmm

----------Eklendi @ 20:56:02 ---------- Yazıldı @ 20:54:14 ----------

Tamam anladm kardes peki bu v41 portna dair fazla bsey göremedm de *#0000# yaptgmzda neler yazyo braz bahsedeblr msn? C6 kimlgi mi kazandrms rambo kardesmz..Silnen blesenler war mı?

hiç bişi silinmemiş. Orgınal c6-00 dıyebılırız

tahirozan

Üye
Program bir süreliğine donuyor ve önünüze küçük bir pencere çıkıyor. Bu pencereden
Nokia 5230 İçin: RM-588 Nokia 5230 Cable 5800′a
Nokia 5800 İçin: RM-356 Nokia 5800D-1 XPRESS MUSIC Cable 5800′a

bu listede nokia x6 için neye tıklayacağım x6 için seçenek bulamadım
iyi akşamlar.

düzeltme:
listede x6 yı bulamayanlar için çözüm; içinde RM-559 satırı olan jaf_nok4models dosyasını internetten bulup kopyalayın.bu dosyayı google'da jaf_nok4models ve RM-559 anahtar kelimeleriyle bulabilirsiniz.

ufukbadir

Üye
benim pek bilgim yok ama pc kullanmadan telefonu flashlama imkanımız var mı ?

tahirozan

Üye
4. günün sonunda allem ettim kallem ettim nokia x6 ya cfw atmayı başardım. yalnız 4-5 defa flash işlemi yaptım en sonunda;

Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

en son bu yazdı. telefon beyaz ekran local mode şeklinde kaldı.ben de hemen telefonun romu yandı diye yanımda bulundurduğum yasin-i şerifi okudum.en son ağlanırken bi teli söküp çalıştırayımdedim.1-2 dk sonra tel rambo_ft nin cfw si yüklü olarak çalıştı.kaza bela da olsa yükleyebildim. tel de bi sıkıntı yoktur değil mi? çünkü küçük bi uyarı ekranı çıktı tmm dedim geçti gitti.

rambo_ft ve diğer yüzük kardeşlerin
allah razı olsun hacı, telefon on numara oldu canavar gibi oldu.çiçek gibi oldu yemin ediyorum.

şu millete cfw hazırlamak için harcadığınız saatleri,onca alın terini,olduğunuz boyun fıtığını yüce allah inşallah karşınıza getirir.

anılbaran

anılbaran

Üye
benim pek bilgim yok ama pc kullanmadan telefonu flashlama imkanımız var mı ?

imkansız.

----------Eklendi @ 22:34:51 ---------- Yazıldı @ 22:30:45 ----------

4. günün sonunda allem ettim kallem ettim nokia x6 ya cfw atmayı başardım. yalnız 4-5 defa flash işlemi yaptım en sonunda;

Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

en son bu yazdı. telefon beyaz ekran local mode şeklinde kaldı.ben de hemen telefonun romu yandı diye yanımda bulundurduğum yasin-i şerifi okudum.en son ağlanırken bi teli söküp çalıştırayımdedim.1-2 dk sonra tel rambo_ft nin cfw si yüklü olarak çalıştı.kaza bela da olsa yükleyebildim. tel de bi sıkıntı yoktur değil mi? çünkü küçük bi uyarı ekranı çıktı tmm dedim geçti gitti.

rambo_ft ve diğer yüzük kardeşlerin
allah razı olsun hacı, telefon on numara oldu canavar gibi oldu.çiçek gibi oldu yemin ediyorum.

şu millete cfw hazırlamak için harcadığınız saatleri,onca alın terini,olduğunuz boyun fıtığını yüce allah inşallah karşınıza getirir.

öncelikle T.c.k ekibi adına rica ederim. Bize böyle iyi şeyler söylenmesi moral veriyor gercekten. Bu arada locak mode hatası ovi suitin son sürümu yüklü ise ondan kaynaklanan bi problem. Yani o şuan bi sıkıntı yaratmaz. Hayırlı olsun diyelim o zaman :oke:

Carino

Üye
Merhabalar Anılbaran bey; öncelikle T.c.k ekibine teşekkür ederim..
Sizin yapmış olduğunuz "Maxi Power C6 Multi CFW C6v41 Port 5800 3*4" yazılımını kullanıyorum, şimdilik oldukça memnunum sadece menü geçişlerinde biraz yavaş)) :). Yapmış oldugunuz kaydırmalı tuş kilidini değiştirmek için siteleri inceledim ve C5 tuş kilidini yüklemeyi sonunda başardım :)) size de linkini gönderiyorum anlatımı ve sistem dosyaları içinde, belki faydası olur... iyi günler dilerim... http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/5800-a-c5-tus-kilidi-497674.html

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Merhabalar Anılbaran bey; öncelikle T.c.k ekibine teşekkür ederim..
Sizin yapmış olduğunuz "Maxi Power C6 Multi CFW C6v41 Port 5800 3*4" yazılımını kullanıyorum, şimdilik oldukça memnunum sadece menü geçişlerinde biraz yavaş)) :). Yapmış oldugunuz kaydırmalı tuş kilidini değiştirmek için siteleri inceledim ve C5 tuş kilidini yüklemeyi sonunda başardım :)) size de linkini gönderiyorum anlatımı ve sistem dosyaları içinde, belki faydası olur... iyi günler dilerim... http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/5800-a-c5-tus-kilidi-497674.html

biz bılıyoduk ama neyse eyvallah :D

Üst Alt