*-king-*
Üye
*#0000# yap model kısmında ne yazıyor ?
C7-00 yazıyo
*#0000# yap model kısmında ne yazıyor ?
C7-00 yazıyo

bak t9 ve çalma listesini bişi demem. Ama diger dediklerin hiç biri bende yok. Kamera kullanıyor hatası yok. Sistem hatası da yok. Ayrıca resimleri sadece e/images üzerinden okur. Yani resmileri oraya atarsan heryeden görünür.![]()
fotoğrafları nasıl sılıcem peki
Anıl baran kardesm c6 nn ekran widgetleri ve msjlardakı sohbet veya oturumlar programı olan bi fw olustrmak icn bana yardmcı olablr msn? Ben sade bi fw kullanmak ıstyrm birde anna ikonlu thema white olacak sekldefazla oynanmams 58 cfwsi

yokSıkntı yok demi kardesm![]()
bende siliniyor. Sendede silinir aynı cfw yi kullanıyoz. Secenek / sil

Tamam anladm kardes peki bu v41 portna dair fazla bsey göremedm de *#0000# yaptgmzda neler yazyo braz bahsedeblr msn? C6 kimlgi mi kazandrms rambo kardesmz..Silnen blesenler war mı?
benim pek bilgim yok ama pc kullanmadan telefonu flashlama imkanımız var mı ?
4. günün sonunda allem ettim kallem ettim nokia x6 ya cfw atmayı başardım. yalnız 4-5 defa flash işlemi yaptım en sonunda;
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
en son bu yazdı. telefon beyaz ekran local mode şeklinde kaldı.ben de hemen telefonun romu yandı diye yanımda bulundurduğum yasin-i şerifi okudum.en son ağlanırken bi teli söküp çalıştırayımdedim.1-2 dk sonra tel rambo_ft nin cfw si yüklü olarak çalıştı.kaza bela da olsa yükleyebildim. tel de bi sıkıntı yoktur değil mi? çünkü küçük bi uyarı ekranı çıktı tmm dedim geçti gitti.
rambo_ft ve diğer yüzük kardeşlerin
allah razı olsun hacı, telefon on numara oldu canavar gibi oldu.çiçek gibi oldu yemin ediyorum.
şu millete cfw hazırlamak için harcadığınız saatleri,onca alın terini,olduğunuz boyun fıtığını yüce allah inşallah karşınıza getirir.

. Yapmış oldugunuz kaydırmalı tuş kilidini değiştirmek için siteleri inceledim ve C5 tuş kilidini yüklemeyi sonunda başardım
) size de linkini gönderiyorum anlatımı ve sistem dosyaları içinde, belki faydası olur... iyi günler dilerim... http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/5800-a-c5-tus-kilidi-497674.htmlMerhabalar Anılbaran bey; öncelikle T.c.k ekibine teşekkür ederim..
Sizin yapmış olduğunuz "Maxi Power C6 Multi CFW C6v41 Port 5800 3*4" yazılımını kullanıyorum, şimdilik oldukça memnunum sadece menü geçişlerinde biraz yavaş)). Yapmış oldugunuz kaydırmalı tuş kilidini değiştirmek için siteleri inceledim ve C5 tuş kilidini yüklemeyi sonunda başardım
) size de linkini gönderiyorum anlatımı ve sistem dosyaları içinde, belki faydası olur... iyi günler dilerim... http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/5800-a-c5-tus-kilidi-497674.html