Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan-E

Üye
3x4 indirdiğimde tek bir dosya çıkıyor, onda da RM-356_52.0.007_prd.rofs2_ReBuiltbeta2.V01 var. Sadece PPM'de mi açacağım?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hayır.onu indirdikten sonra bak hemen altında core ve uda linkleri var onları da indirip öyle topluca jaflıyacaksın:)

Ali Emre Çirik

Üye
yeni menü çeşitleri ne zaman glr ?? kaç gün sonra?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
üstad tüm mesajları okumadım ama Klavye 4 Satırmı?

Ali Emre Çirik

Üye
süper bi fw. tebriklerr.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
undertaker sana özelden bir mesaj attım ilgilenirsen sevinirim

berckay

Üye
Öncelikle ellerine sağlık çok güzel bir paylasım 3*4 Extended Menü İndirip yükleyip kullancaz dimi.Ayrıyetten widget fln yükleme yapmıcaz.. yüklemeden önce telfnu veya hafıza kartını formatlıcaz mı bide eski haline döndürmek istersek napcaz. Ben anlamıyorum pek lütfen yardım. :(

c7q7

c7q7

Üye
Final ne zaman gelecek? Geldi de benimmi haberim yok?:hmmm

berckay

Üye
Arkadaşlar lütfen biri bana bunu yüklemeyi anlatsın tek tek lütfen

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
arkadaşlar lütfen biri bana bunu yüklemeyi anlatsın tek tek lütfen

2 dakikanı almazz yüklemek nerde hata yaptın ben daha 2 dakika önce yükledimmm söyle bakiimm jaf var mı sorunsuz kurulumu hataayı nerde alıyorsun

e|2hNx

Üye
ne zaman yeni sürüm gelicek ? bilgilendirme yapsan kaç gün oldu artık ?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bunu kurucam ama daha gelişme olcakmı şu anda fuuul mü en hızlı fw bu mu ve bikaç uygulama açınca hemen kapatmıyor demi :pro:

gurkankoksal

Üye
yükledim ama ovi mağaza çalışmıyor :((

c7q7

c7q7

Üye
FW çok güzel yalnıız açıklamada "Flash 4.1 eklendi" yazmışsın. Böyle şeylerle milleti kandırmanın lüzmu yok.

1903__ali

Üye
selam beyler birşey soracagım bende 5228 var yeni aldım şimdi onun sistemi hackliiicem bu fw yi kurabilirmiyim v21.1.004 benimki

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
FW çok güzel yalnıız açıklamada "Flash 4.1 eklendi" yazmışsın. Böyle şeylerle milleti kandırmanın lüzmu yok.

kardeş o flash lite 4 değil sadece flash lite 3,1 e yeni pluginler eklenmiştir...

sinanayba

sinanayba

Üye
ilk önce güzel bir çalışma emeğine sağlık 1 haftaya yakındır kullanıyom benim yaşadığım hataları anlatmak istiyom uygulama yüklerken fw içinde olan uygulamayla çatışıyor ve hata veriyor müzik çalar mp3 leri görmüyor bazende görüyor video kesme özelliği vardı şimdi yok zip ve sistem prog koyulmuş zaten xplore kurduktan sonra onlara hiç gerek kalmıyor bir kenarda öyle duruyorlar bana sorulursa gereksiz yer kaplıyorlar tekrardan emeğine sağlık bunlarda çözülürse ço...k güzel olur diye düşünüyom :evet:

Üst Alt