Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
valla burayı bekliyorum habire bi istediğim olmuyor bende başka arkadaşların yaptıkları bana cazip gelen cfw leri kullanıyorum ne zaman geliyor bi yenilik umarım yakın bi tarihtir
kardeş herkeze teker teker özel fw yapacak değilim ya? özelden gelen istekler doğrultusunda fw yi yapıyorum şahsi iş değil ki bu:(

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
ben senden özel bişey yap demiyorum bu sitede bütün cfw yapanlar öncelikle cfw yapınca şu ekran mod unu 1 kaç çeşit koyuyor ve tek koyanda 4*4 koyuyor ve çalışmalar ne durumda onu bilmiyorum en sonki cfw yi yükledim eksikleri var başka cfw yükledim tekrar diğer cfw lerde olupta seninkilerde olmayan şeylere bir bak derim onların + ları senin eksilerin senin + ların onların eksileri birbirinizi takip edin birazcık bu eksikliklerden gözüme bariz çarpan modlardan birisi ikinci ev ekranının tamamiyle boş olmaması kaydırma efecti direk yana kayarak değilde uçarak gider gibi bi kayma efecti var o daha güzel çoğu gereksiz program hala duruyor onlar kaldırılıp yerine gerekli bi kaç program atılabilir bilmiyorum kaç kişi x-plorer kullanıyor ama ben sürekli kullanıyorum diğer file browser a elimi bile sürmüyorum daha sonra müzik çalara bi kaç program eklemesi yapılabilir geçenki cfw deki symbian^3 hacked teması çok güzel devamlı kullanabilirsin şimdilik diyeceklerim böyle hadi kolay gelsin

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeş 2. ev ekranı BOŞ daha öncede söyledim bunu sizde nasıl dolu oluyor anlamıyorum bir sshot çekip buraya koyarmısın lütfen?:@

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
boştan kastın nedir bilmiyorum ama bende alt taraftaki seçenekler rehber vs yukarıda şebeke batarya simgeleri duruyor 2. ev ekranında

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
boş hali zaten o saat felan yok

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
boş hali zaten o saat felan yok
kardeş daha önce kullanmış olmasam böyle bişey demem gidin araştırın sizde göreceksiniz ki ikinci ev ekranı %100 boş oluyor eğer siz bilmiyorsanız orası başka

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş daha önce kullanmış olmasam böyle bişey demem gidin araştırın sizde göreceksiniz ki ikinci ev ekranı %100 boş oluyor eğer siz bilmiyorsanız orası başka
öyle bir şey olmaz kardeşim.eğer gördüysende o modu gördüğün sitenin linkini atabilirmisin veya screenshot?

100% boş 2. ev ekranı demek yukarda saatin,tercihin,tarihin görünmemesi demek:)

MusTy57

MusTy57

Üye
öyle bir şey olmaz kardeşim.eğer gördüysende o modu gördüğün sitenin linkini atabilirmisin veya screenshot?

100% boş 2. ev ekranı demek yukarda saatin,tercihin,tarihin görünmemesi demek:)

+1 ;)

s3ckin

s3ckin

Üye
Linkleri gozden gecirirmisin, karman corman olmus ne oldugu belli degil ne indirilcegi anlasilmiyor, kolay gelsin :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
linkler gayet açık kardeş rofs dosyası ayrı core dosyası ayrı neresi karman çorman?

buda bizim forumdaki olanı görsel modlara iyi bakın
baktım.birşey yok gayet normal herşey.veya ben göremedim resmi direk buraya yapıştırırmısın?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye

alın size link karman çurman değil öyle olsa ben nasıl buluyorum daha önce kullandım bu cfw yi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
watchman hala soruma cevap vermedin:D

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
kardeş sen bi benim dediklerimi cfw de uygulamaya geç cvp verecem ben senin her soruna adam akıllı bi fw bulamadım habire bekliyorum :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeş şimdi zamanım yok:D sen o tamamen boş ekran olayının bir fotosunu gösterde inanıyım.ama öyle birşey yok bundan eminim.

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
yav ben o kadar çok cfw kullandım ki artık ne kadar mod var gördüm geçen sene aralık ayı falandı sanırım kullandığım bir cfw de gördüm o olayı evdeki pc de olabilir ama şu anda bende yerini bilmiyorum şimdilik sadece kullandığımı ve gördüğümü idda ediyorum elime ilk geçtiğinde göstericem emin ol
sen çalışmalara devam et hadi bekliyorum seni daaa :D

----------Eklendi @ 21:13:20 ---------- Yazıldı @ 21:11:15 ----------

şu vizeler bitsin başlıyacam bende hayırlısıyla fw modlamaya :D işi öğrenimde en azından kendi istediğimi yapayım :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi:D herkez kendi fw sini yapsın arkadaş.zamanında bende bu fw yi aslında paylaşmayacaktım ama o zamanlarda adam akıllı fw olmadığından paylaşmıştım:)

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
sende olmasan napacaz biz biraz yavaşsın ama :P napalım bekliyoz işte :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yavaş gelirim ama tam gelirim:D

her zaman söylerim bunu:D

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-