Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

hiperpesimist

Üye
Kardeş ellerine sağlık güzel bi sistem olmuş.Kurdum geyet memnunum. Benim bi sorum olacak ben senin oluşturduğun bu FW nin üzerine tekrar orjinal V52 kurabilirmiyim?çünkü telefonda yazılım güncelleme bölümünde telefon yazılımı güncelleme kısmı yok!kaldırmışsın sanırım?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
kurabilirsiniz sorun olmaz merak etmeyin

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
ah under taker şu son güncellemede birazz acele etsen finali ni sabırla bekliyoruzzz :heyo::yuru

sinanayba

sinanayba

Üye
mp3 leri xplore ile sistemle açtığım zaman arka plana geçiyom ve müzik çalara giriyom müzikçalrın bütün şarkıları göreceğim yere girmeye çalışıyom tabiki arka planda müzik çalıyor müzik çalar birkaç sefer atıyor ama sonun bütün şarkıları görüyor yalnız nokia pc sute prog kullanarak usb den internet veriyordum ama şimdi modem ypk diyor ne yaptıysam olmadı yinede bu fw kullanmaya devam edecem devamlı flash atmaktan sıkıldım finali bekliyecem

Progressivity

Progressivity

Üye
final sürümü ne zaman çıkar acaba

alki58

alki58

Üye
arakadaşlar c6fw ye n8 tuşkilidi değilde c6 veya c5 tarzı tuş kilidi modu bulamadım mevcutmudur (sürüklemeli değil dokunarak aç)

sinanayba

sinanayba

Üye
Nokia pc suti ile bilgisayarıma internet veriyodum bu fw yüklemeden önce şimdi ise modem yok diyor lütfrn yardım

Unicodesiz

Üye
openstar'ın fwsinden keylock yüzünden donup kalıyodu telefon seninkini yükledim ve keylocku gördüm :( inşallah bi sorun çıkarmaz + olarak open star'ın fwsinden msn menüye yapışıp kalıyodu seninkinde denemedim ama muhtemelen vardır :) + farklı bi tema önere bilirmisin c6 orjinal teması gibi "nokia white theme " miydi neydi :D

Unicodesiz

Üye
gercekten çok güzel sorunsuz bi fw :) emeğine sağlık bundan önce fwdeki sorunlar yok font ve widget olayıda süper :)

yanlız yeni sürüme daha fonksiyonlu bir klavye
siyah - beyaz karışım değilde tek renk sade bi tema
sabit olmayan bi lock

olursa daha süper olur :) tabi bunu herkez kullanıcak sadice ben değil bencillik yapmak istemem :)

sinanayba

sinanayba

Üye
Hiç bi şekilde internet paylaşımı yapılamıyor ne tel nede pc ye internet veremiyor artı alamıyor telefonun wlan özelliği var ama kullanamıyoz

----------Eklendi @ 17:21:15 ---------- Yazıldı @ 15:22:48 ----------

arkadaşım net paylaşımı yapılamıyor flash atmak istemiyom yardım edin :vur

BurtiBurak

Üye
FlashPlayer güncelleyn lütfen !

Ali Emre Çirik

Üye
hard format at

savaronajointed

savaronajointed

Üye
4*4 ü ne zaman ekleyecen kardeş

mardok

mardok

Üye
gerçekten güzel bi fw olmuş eline sağlık

270598

Üye
vall ben kurdum 5800 telefon açılmıyor. üç kez denedim olmadı. navfirmden indirdiklerimi denedim sonuç aynı açılmıyor.

BurtiBurak

Üye
Flashplayer güncelleyemiyorum

Cine$Ref

Üye
CFW'yi kurdum fakat müzik çalar çok kasıyor. Özellikle ses azaltıp kaldırırken...
Ayrıca gayet güzel olmuş elinize sağlık. Sorunu hallederseniz daha güzel olacaktır :)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bu fw beta sürümünden kararlı sürüme yükseltilecekmi acaba ?

Üst Alt