Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
sorun çok açık telefondaki flash player ın ileri geri alma özelliği yok bu kadar basit

achie

achie

Üye
hepsi bir arada

e|2hNx

Üye
Hocam buyur tus kılıdı wıdget

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
undertaker elbet bi hata çıkacak yine :D ulan ne telefon ya :nono:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
site değil normal telefondaki flv videoları izliyorum
benim telde hiç flv video yok:S deneyemiyorum ama büyük ihtimal flash player 4.1 buna neden oluyor:hmmm
Benim dediğim o cümleyi seçme sorunu falan onu düzeltebilirsen sevinirim tema ile alakalımı artık bilmiorm ama bi bakarsan çok iyi olur ben 2 tema denedim 2 sindede aynı yapıyor.. Bana çok lazım oluyor çünkü hep facebooktan mesajlaşıyorum birşey silerkende seçili yer belli olmayınca yanlışlıkla elim kaymış seçmiş oluyorum bir harfe bastığımda seçili yerler silinip tek o harfi yazıyor dolayısıyla cümle siliniyor ve ben tekrar yazmak zorunda kalıyorum. Benim için çok büyük bi sorun açıkcası+ operadan atmasıda cabası :(

o sorunun nedenini gerçekten bilmiyorum kardeş kimin fw sini yüklediysemde hep aynı bug.ama düzeltmeye çalışırım:oke:
sorun çok açık telefondaki flash player ın ileri geri alma özelliği yok bu kadar basit
:hmmm
undertaker elbet bi hata çıkacak yine :D ulan ne telefon ya :nono:
:vur

e|2hNx

Üye
mehmet_can01 kardes dunden berı herkes 4 koldan :) inceliyor hepsini düzelti nerdeyse :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
mehmet_can01 kardes dunden berı herkes 4 koldan :) inceliyor hepsini düzelti nerdeyse :)

eğer yine biri çıkıp şu hata var dese hiç şaşırmam artıkın alıştık napalım 5800 işte her türlü yeniliğe açık :pro:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
biraz sonra çıkarılmış beta 2 geliyor...
keylock eklendi.

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
sana zahmet bi flash player a da el atarsan sevinirim taktım bu konuya =)))
bide bari şu 2. betayı 4*4 menü yap olmaz mı :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
birisi hala denemedi facebook widgeti çalışıyormu diye?:hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
undertaker eğer bir gün zengin olursan ve yine o zamanlar yine şimdiki gibi modlama yapsan herhalde yapacağın ilk şey 5800 ı balyozla paramparça etmek olacaktır :kop:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
facebook widget niye bu kadar önemli :S

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
undertaker eğer bir gün zengin olsan ve yine modlama ile uğraşsan herhalde yapacağın ilk iş 5800 ı paramparça etmiş olacaktır :kop:

e|2hNx

Üye
Aynen ya sanki herkes facebook widget kullanıyor sorsan yarısı hyr der :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben bu telefonu adam etmeden androide geçmeyecem arkadaş.heryerini elleyeceğim bunun taki adam edene kadar:ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3:ehe

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
symbian^3 yapmak bence imkansız gibi birşey neden dersen arada epey bi ram farkı var 5800 ın kapasitesi belli onunda hakkı bi yere kadar :D

Üst Alt