benim telde hiç flv video yok:S deneyemiyorum ama büyük ihtimal flash player 4.1 buna neden oluyorsite değil normal telefondaki flv videoları izliyorum

Benim dediğim o cümleyi seçme sorunu falan onu düzeltebilirsen sevinirim tema ile alakalımı artık bilmiorm ama bi bakarsan çok iyi olur ben 2 tema denedim 2 sindede aynı yapıyor.. Bana çok lazım oluyor çünkü hep facebooktan mesajlaşıyorum birşey silerkende seçili yer belli olmayınca yanlışlıkla elim kaymış seçmiş oluyorum bir harfe bastığımda seçili yerler silinip tek o harfi yazıyor dolayısıyla cümle siliniyor ve ben tekrar yazmak zorunda kalıyorum. Benim için çok büyük bi sorun açıkcası+ operadan atmasıda cabası![]()

sorun çok açık telefondaki flash player ın ileri geri alma özelliği yok bu kadar basit

undertaker elbet bi hata çıkacak yineulan ne telefon ya
![]()

mehmet_can01 kardes dunden berı herkes 4 koldaninceliyor hepsini düzelti nerdeyse
![]()

ben bu telefonu adam etmeden androide geçmeyecem arkadaş.heryerini elleyeceğim bunun taki adam edene kadar![]()
ben bu telefonu adam etmeden androide geçmeyecem arkadaş.heryerini elleyeceğim bunun taki adam edene kadar![]()
Symbian^3![]()