PriZm
Üye
gayet güzlhmm yazılımın boyutununda 28 Mb düşürdüm bakalım nasıl çalışacak
yazılımı yükledim gereksiz bütün şeyleri kaldırdım haritada dahil hiç mod uygulamadım ve ram miktarı aynen şöyle
arkadaşlar Symbian Latino çıkmayacak,her ikisini birden idare edemiyorum...Arkadaşlar Latino linkleri göremiyorum sanırım düzeltmelerden, isteklerden dolayı kaldırıldı yada daha hiç eklenmedi ne zaman eklenir bilgi paylaşımları ve emekler için teşekkürler...
hatırlattığınız iyi oldu konu başlığını düzelteyim

tmm şimdi anladımHocam bakın anlamamışsınız tekrar bi yazayım...
Mesela Operada veya Web'de Facebooktan Mesaj Yollarken Alfanümerik tuştan yazıyorum ve t9 kullanıyorum orada sorun şu bir kelime yazdım veya bir cümle yazdım ben bir cümleyi silmek için seçip mavi veya siyah bir ışık içerisine alıyorum cümlenin sonundan tutup başına kadar sürüklüyorum o cümleyi seçiyor ve görünüyor olması gerekiyor ama böyle olmuyor o ışık görünmüyor yani seçtiğim yazıyı anlayamıyorum... Fakat normal mesajlarda sorun yok anlaşılıyor seçtiğim yer...
İnşallah anlatabilmişimdir![]()
ama sorun benim gördüğüm bütün fw lerde var
kardeşim dünden beri telefonun her deliğine girdimhataları söyle söyleyim bundan baskada hata bulucak arkadas varmı bence yok
ÇIKARILMIŞ SÜRÜM İÇİN KONUŞUYORUM
1.Müzik kütüphanesındekı ikonlar ve müzik calarkenki ikon
2.Realplayer ikonu s3 değil
3.Ram cok kötü ben bi, önceki sürümde senin 45 ramdan aşağı düşmedim bunda 35 30 a kadar indien yüksekte 50 52 oldu ram ayarları cok kotu bu fw de dedıgın kadar 60 65 e cıkmıyor bide çıkarılmış sürüm yani düşün
4.operada atmıyor demıssın ben daha 1 sayfa acmadan 0.facebook.comda durum güncellerken atıyor
5.cıkarılmış sürüm'e ramblow ve widget tuş kilidini eklersen iyi olur çünkü onu herkez kullanıyor baştan yüklemek zorunda kalmazlar.
6.yazılım güncelle filan duruyor hala onu kullanmıyoruz zaten silecektin sanırım gözden kacmıs
7.ovi mağaza silindiği için müzik'e girdiğimizde Ovi müzik çalışmıyor o yüzden simgesi filan silik şekilde kötü görünüm var o ovi müziği o müzik yerinden kaldırman iyi olur
8.birde scroll'u baştan bir göz at sanki hafif bazen kasıyor gibi inip cıkarırken yada bana oyle qeldı qenede bır kontrol et
Fw'de başka en ufak bir hata yok hız filan mükemmel bence sadece bu hataları düzeltip final sürümünü gerçekleştirebilirsin umarım bütün arkadaşlarında tercümanı olmusumdur fw alt ust ettım yanifinal sürümünü ne zamana'a ayarlarsın ? öyle ahım şahım bir hata yok zaten
dediğim gibi.daha beta bu kadar hatası olması çok normal bu fw yi sadece 1 haftada yaptım çok normal
ram konusuna gelince ram arttırıcı modları daha koymadım final sürümde koyacağım.evet ram şimdilik kötü ama hız azalıyormu?
arkadaşımızın dediği sorun bi önceki fw'dede vardı o büyük ihtimal temadan kaynaklı bence o kadar abartılıcak bişi değil musty kardeş o ama genede gözden geçirsinKod:MusTy57

internettemi?yoksa telefonun kendi hafızasındaki videoları oynatırkenmi?umarım bu söylenen hatalar eksikler vs bi an önce giderilir ve ortaya çok güzel bi cfw çıkar
--------------- Ekleme ---------------
bi de aklıma gelmişken söyliyeyim şu flah playerın farklı bi versiyonu var daha önceki fw de kullanıyordum videoları ileri ve geri alabiliyordum bundaki flash player da o özellik yok mecburen videonun kendi kendine ilerlemesini bekliyorum :S çok rahatsız edici![]()

hataları söyle söyleyim bundan baskada hata bulucak arkadas varmı bence yok
en yüksekte 50 52 oldu ram ayarları cok kotu bu fw de dedıgın kadar 60 65 e cıkmıyor bide çıkarılmış sürüm yani düşün