"Son Tuğra | Galaxy S2 Stabil CyanogenMod 9 ( GT-I9100 )"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Vk kurdum hemde tüm sürümlerini editledim hatta .Ama bu son Jelly King Cm10_v.1.5 çok iyi oturdu bence

Abi senden rica etsem bir de onu paylasabilir misin ? Deneyeyim eger uygunsa forumda senin katkinla konuya eklerim :evet:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ok zaman buldukca yenilerini paylasirim.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi ben su siralar yogunum uygun olunca denedigim ve populer romlar paylasirim konuda. Eger karekter siniri yetmezse ekstra konu acarim artik

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam abi ben su siralar yogunum uygun olunca denedigim ve populer romlar paylasirim konuda. Eger karekter siniri yetmezse ekstra konu acarim artik
Tamam süleyman kardeşim:oke:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Abi vk 5.3 yukledim baya guzelmis bu rom buraya eklicem yarin :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Xda da yok zaten vk nerden indirdin bilmiyorum ama romu kullanırken bazı ayarlara dikkat etmen gerekiyor.;)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Abi vk sikintili ya :( yazi yazarken filan ekran yok oluyor ana sayfa duvar ekrani cikiyor filan ben de simplistic i siyah kernel ile birlikte yukledim :) gercekten cok akici su an :eller: jkay a benzer ayarlar da var :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Abi vk yi da xda dan indirmis olabilirim yalniz :allalla:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi vk yi da xda dan indirmis olabilirim yalniz :allalla:

Ordan değilde zaten o sorun klavye sorunu stock klavyede sorun var.Sıkıntıyı aşmanın tek yolu başka bir klavye yüklemek.;)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Ordan değilde zaten o sorun klavye sorunu stock klavyede sorun var.Sıkıntıyı aşmanın tek yolu başka bir klavye yüklemek.;)

Hadi ya keske bunu bilseydim :ehe neyse artik bu romdan sikilinca onu yukler sonra da farkli bir klavte atarim :D yarin ekran goruntuleriyle beraber bir video hazirlayip konuyu acarim :) sence bu konuya mi ekleyeyim abi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Hadi ya keske bunu bilseydim :ehe neyse artik bu romdan sikilinca onu yukler sonra da farkli bir klavte atarim :D yarin ekran goruntuleriyle beraber bir video hazirlayip konuyu acarim :) sence bu konuya mi ekleyeyim abi ?

Ekle tabide klavye sorununuda belirt ben sinir olmuştum yazarken :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Vk 5.3.2 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt