Son Tuğra Ekibi - Yönetim Merkezi | MaxiCep'in En Büyük Ekibi olmaya aday

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
​Üstad Biz Bu CFW leri Ücretli mi İndircez Artık ?

Uploaded.net sitesi ücretli değildir. Mediafire kazandırmıyordu bu yüzden linkleri Uploaded.net'e yükleyeceğiz. Ücretli değil tamamen ücretsiz çalışmalar yapacağız.

hayır paralı olarak indirmeyeceksin.

Furkan genis kapsamli bir projeye el attigin icin seni takdir ederim ve insallah basarili calismalara imza atmis olursunuz....

Geri dönüşüm muhteşem olacak dememiştim ama öyle oldu :)

ByKatre

ByKatre

Üye

Uploaded.net sitesi ücretli değildir. Mediafire kazandırmıyordu bu yüzden linkleri Uploaded.net'e yükleyeceğiz. Ücretli değil tamamen ücretsiz çalışmalar yapacağız.

Geri dönüşüm muhteşem olacak dememiştim ama öyle oldu :)

Hani İMzanda Uploadedden Direkt İNdirmek İçin Tıklayın Diyor Ya O NAsıl ÇAlışıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Hani İMzanda Uploadedden Direkt İNdirmek İçin Tıklayın Diyor Ya O NAsıl ÇAlışıyor

"Your URL/Link Here" yazan yere linki yapıştırıyorsun Download'a tıklıyorsun. Açılır pencerelere izin vermen lazım yoksa tam çalışmaz. Sonra reklam falan geçiyor. Ardından Download linki görünüyor ve 1. linke tıklıyorsun indirme başlıyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
Açılır PEncereler Açılıyor Sonra Bekliyor HEmde Orada 2 TAne YApıştırma Yeri VAr

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılır PEncereler Açılıyor Sonra Bekliyor HEmde Orada 2 TAne YApıştırma Yeri VAr

Sana dediğim yere yapıştıracaksın linki. İki tane yapıştırma yerinden üsttekine yani.

Masterthone

Masterthone

Üye
tellerin içine C5-03 ÜNDE DAHİL EDİLMESİ UMUT VERİCİ.. BUNUN İÇİN TeşeKKür ederim Furkan. Bu arada bende aslen Ağrı Eleşkirtliyim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tellerin içine C5-03 ÜNDE DAHİL EDİLMESİ UMUT VERİCİ.. BUNUN İÇİN TeşeKKür ederim Furkan. Bu arada bende aslen Ağrı Eleşkirtliyim.

C5-03 için OFW edit yapılabiliyor. O yüzden dahil ettim. Artık C5-03'te yapacağım CFW'lerden faydalanacak.

Bende aslen Ağrı Doğubayazıtlıyım :)

otostopçu

otostopçu

Üye
furkan ben müzikten anlarim :S bulursan böyle bi yer benide yaz :10numara: s^3 n8 tester de olabilirim teamle flash fln atarim ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
furkan ben müzikten anlarim :S bulursan böyle bi yer benide yaz :10numara: s^3 n8 tester de olabilirim teamle flash fln atarim ;)
bende s^3 için bi' planınız varsa katkıda bulunmaya hazırım :10numara:

- - - Eklendi - - -

cfw leri paralı indirme falan neler dönüyor abi? yanlış duydun yanlışın var de :D yoksa valla yıkarım burayı :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Müzik için ekibe gelebilirsin. Konuda düzenleme yapayım, seni de ekibe alacağım. S^3 için şimdilik birşey yapamıyoruz. İlerde Nokia 603 kardeşim alacak ancak klavyesi olmadığından pek kullanacağını sanmam ve bana verecek. O zaman S^3'e de birşeyler yapmaya başlayacağım ve ekibin bir koluda S^3'te olacak.

bende s^3 için bi' planınız varsa katkıda bulunmaya hazırım :10numara:

- - - Eklendi - - -

cfw leri paralı indirme falan neler dönüyor abi? yanlış duydun yanlışın var de :D yoksa valla yıkarım burayı :gul:

Kim dedi onu :@

- - - Eklendi - - -

Ekibe alındın :oke:

• Beğen
Tepkiler: otostopçu
Masterthone

Masterthone

Üye

C5-03 için OFW edit yapılabiliyor. O yüzden dahil ettim. Artık C5-03'te yapacağım CFW'lerden faydalanacak.

Bende aslen Ağrı Doğubayazıtlıyım :)
Anne tarafım Doğubayazıtlı kesin çıkar bi tanıdıklık :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş sende C5-03 yokmuydu yav 4S ? :hmmm
vardı lanet ettirdi duruyor öyle köşede sattım sonra geri aldım yiğenlere hediye ederim diye. iphone 4s aldım symbian platformu eski gücünde deil bitti bana artık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anne tarafım Doğubayazıtlı kesin çıkar bi tanıdıklık :)

- - - Eklendi - - -

vardı lanet ettirdi duruyor öyle köşede sattım sonra geri aldım yiğenlere hediye ederim diye. iphone 4s aldım symbian platformu eski gücünde deil bitti bana artık

Evet çıkar şimdi :ehe

Türe

Türe

Üye
Abi bize dosya ekleme yetkisi verilse nasıl olur :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

:evet: :ehe Topluca bizim ekibe :islik

Ben maxicep yönetiminden yetki istemeyeceğim artık. Kendi halimde devam etmek istiyorum. Eklentilerim silinince zaten bu yetkimde alındı. Bir yüzüm yönetime karşı kara yani.

Türe

Türe

Üye
Tuh :(

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
N9'da Jelly Bean kullanıyorum olur mu ? :D :D :D Şaka bi yana acaba NitDroid için Rom yapılabilir mi ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N9'da Jelly Bean kullanıyorum olur mu ? :D :D :D Şaka bi yana acaba NitDroid için Rom yapılabilir mi ?

Malesef rom yapılabilir mi bilmiyorum. Ancak N9 resmi olarak Meego'lu. Yine olmaz. Telefonu alıpta Android yükleyen çok az kişi vardır.

Üst Alt