Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5730 Xm de olmuyor dostum korumalı nesne yüklenmiyor diyor ve telefon hiç bi şekilde hacklenmiyo neredeyse bütün yolları denedim yardım ederseniz sevinirim

Maalesef hackden başka çaresi yok , telefonunuzun sürümüne uygun olan hack yöntemini beklemelisiniz

kardes tesekkür ederim ben n85 te denedim calısıyor

--------------- Ekleme ---------------

kardes tesekkür ederim ben n85 te denedim calısıyor...

Rica ederim kardeşim , güle güle oyna :oke:

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Eline sağlık güven abi

habbuj

habbuj

Üye
oyunları mü yapıyorrrrr

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet Hasan , c.r.a.c.kli oyunlardaki trial yazısını kaldırır

dmxyasin

dmxyasin

Üye
teşekkürler.

hayama

hayama

Üye
arkadasım trial yazısı kalkıyo dogru ama malesef full olmuyo yıne oyuna basladıktan kısa bır sure sonra markete baglanıyo ve satın alma yada kod ıstıyor sen full olduguna emınmısın...........

johnymu67

Üye
e 51de oluyormu.peki oluyorsa bana yol gösterin arkadaşlar.forumdakini denedim olmadı.

hayama

hayama

Üye
bosuna ındırmeyın bence sadece yazıyı kaldırıyo ama full yapmıyo full olmadıktan sonra yazı olsa ne olur olmasa ne olur...........

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
saolasın

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bosuna ındırmeyın bence sadece yazıyı kaldırıyo ama yapmıyo olmadıktan sonra yazı olsa ne olur olmasa ne olur...........

Arkadaşım yanılıyorsun siz yapamamışsınız çünkü oyunları C.RACKSİZ Yüklemişsiniz.

Evet F.ULL yapıyor, lütfen yeterli bilgi ve donanıma sahip olmadan yorum yapmayınız insanları yanıltmayınız !

electro77

electro77

Üye
Tşk dostum eline sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

hayama

hayama

Üye
arkadasım oyunlar yukluydu zaten sonra senın vermıs oldugun yamayı kurdum dogru yazılar kalktı ama olmadı.yapamamıssınız derken zaten nasıl yapılacagını anlatmamıssın eklentı demıssın o kadar.anlatırsan yaparız.

hallbo

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

yasir1985

Üye
s.a kardesım ben n79 a son surum ngage yı yukledım fakat vermıs oldugun bu dosyayı yuklemeye calıstıgımda korumalıdır uyarısı verıyor vede kurmuyor yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
s.a kardesım ben n79 a son surum ngage yı yukledım fakat vermıs oldugun bu dosyayı yuklemeye calıstıgımda korumalıdır uyarısı verıyor vede kurmuyor yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler

AleykümSelam .. ;

S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

linkte bir çok başlık var . araştırıp uygun olanına bakarsanız artık Unsigned uygulamaları sorunsuz kurabilirsiniz , Hayırlı Günler İyi Forumlar :oke:

Üst Alt