Anket Son kararımı veriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi daha alınabilir

• Lg g2 32 gb 1199tl

Kullanılan: 17 45.9%
  • Zenfone 2 16gb 1099tl

Kullanılan: 5 13.5%
  • Xperia z1 999tl

Kullanılan: 15 40.5%

• Kullanılan toplam oy
    37
Invoke

Invoke

Üye
ben ekranın bariz fark yaratacağını düşünmüyorum elbet fark vardır. ama sony dünyanın lider görüntü teknoloji üreticilerinden bodoslama z1 gibi zamanında amiral olarak çıkardıkları bir modele saçma ekran koyacaklarını düşünmüyorum. telefon fiyatlarında bu sıraalr inanılmaz bir kırılma var z1-lg g2 32gb u modeller neredeyse 1000tl nin altına düştü sahibinden.com a baktım bugün 2. ellerle 0ları arasında komik farklar kalmış ben acil ihtiyacım olduğu için geçen 2 hafta önce lg g2 32gb aldım750tl ye halbuki 1 aydan fazla beklemiştim ben aldım fiyatlar kırıldı.

Ekranın nasıl bir fark ortaya koyacağı hakkında yorum yapmak için ekranların ortada olmaması lazım ki tahmin yürütelim ama ekranlar ortada. Yanyana koyunca fark açıkça belli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
z1 eğilme sorunu kronikmi birde nedeni nedir

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Z1 çok can sıktığı oluyor bazen benim önerim zenfone

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi sıkıntılar mesela

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Bilmem Z1 le Z2 yi yan yana koy neler değişecek bakabilirsin. Z1 yerine de Z2 alabilir arkadaş. 1200'e bulunabiliyor artık.
O zamanda z2 ile z3 üde yanyana koyup bakalım, demek istediğin bu. yani özellik yukseldikçe fiyatta artiyor. alacaksan sonyden şaşma. xperia z2 vs asus zen 2 yarışsa sony tur bindirir.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
G2

suleymaneser

suleymaneser

Üye
sony alacak arkadaslara bir dipnot: sim yuvasinin kapaginda uretim tarihi yazar gunumuze en yakin olan tarihlileri aliniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sony alacak arkadaslara bir dipnot: sim yuvasinin kapaginda uretim tarihi yazar gunumuze en yakin olan tarihlileri aliniz
Kutuyu açtıktan sonra bunun ne önemi olabilir? Anlamadım kutu açılınca değişim hakkın gitmiyor mu?

0MG90

0MG90

Üye
Hayır gitmez

0MG90

0MG90

Üye
Ben tarihi eski diye geri alırlar demedim
Ürün eğer kusurlu ürünse kutu açılsa bile geri almak zorundalar onu diyorlar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben tarihi eski diye geri alırlar demedim
Ürün eğer kusurlu ürünse kutu açılsa bile geri almak zorundalar onu diyorlar

Demek istediğini Anladım da yukarıda tarih muhabbetinden çıkmış soru ;)
Sende değişim olur demişsin devamında :)

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Sen magazada iken actirip bakicaksin, aldiktan sonra bakarsan gönder getir onay bekle uzun surer. tüm teknoloji marketlerinden telefonlari alirken drm lerine kadar kontrol edin derim

byslmdq

byslmdq

Üye
Zenfone al . :oke:

Üst Alt