Anket Son kararımı veriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi daha alınabilir

• Lg g2 32 gb 1199tl

Kullanılan: 17 45.9%
  • Zenfone 2 16gb 1099tl

Kullanılan: 5 13.5%
  • Xperia z1 999tl

Kullanılan: 15 40.5%

• Kullanılan toplam oy
    37

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Son kararımı veriyorum
Şimdiden teşekkürler

skidrow47

Üye
lG SAKIN ALMA Xperia da gzl bı cıhaz yanlız Zenfone al bence yınede sonuna kadar karşılaştır,araştır ve sonucu sen belırle .

Bülent872

Bülent872

Üye
lG SAKIN ALMA Xperia da gzl bı cıhaz yanlız Zenfone al bence yınede sonuna kadar karşılaştır,araştır ve sonucu sen belırle .
katılıyorum lg den uzak dur diğer 2si seni kötü çıkarmaz

Türe

Türe

Üye
G2 ya da Zenfone 2 al bana kalırsa. G2'lerde sararma sorunu olabiliyor dikkat et.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
xperia z1 al :)

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Zenfone 2... :oke:

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2 al uzun şarj ve çerçevesizliğin keyfini sür. Zenfone'da yakışıklı bir telefon havası yok.

• Beğen
Buraxlive

Buraxlive

Üye
G2 aldığım için pişmanım z1 al kafan rahat olsun.

• Beğen
Tepkiler: n000k
ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
g2 999tl ye indi teknosa da

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın teknoloji işi biraz şans şans. ben her nekadar lg g2 almıuş olsamda 2 hafta önce aslında ilk önce z1 e baktım ama temiz lg yi bulduğum için onu aldım. (2 el aldım) bence 3 ünde sıralamanız 1 sony 2 lg 3 zenfone olmalı. olaki zenfonda karar verirseniz 16gb değil mutlaka bir üstünü alın bir üst model ile işlemci performansı %15 e yakın fark olduğundan bahsediyorlarki çok iyi bir oran. birde zenfone 2 nin kapasitif tuşlarında ışıklandırma olmadığını unutmayın 5.5" lik bir telefonu muhtemelen gece yatakta kurcalarsınız bolca ve sıkıntı yaratabilecek bir durum.

• Beğen
Tepkiler: n000k
0MG90

0MG90

Üye
Z1 alınmaz. G2 veya Zenfone 2 al.

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
g2 de ekran sararma sorunu varmış z1 de henüz bir sorun duymadım

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bilmem Z1 le Z2 yi yan yana koy neler değişecek bakabilirsin. Z1 yerine de Z2 alabilir arkadaş. 1200'e bulunabiliyor artık.
ben ekranın bariz fark yaratacağını düşünmüyorum elbet fark vardır. ama sony dünyanın lider görüntü teknoloji üreticilerinden bodoslama z1 gibi zamanında amiral olarak çıkardıkları bir modele saçma ekran koyacaklarını düşünmüyorum. telefon fiyatlarında bu sıraalr inanılmaz bir kırılma var z1-lg g2 32gb u modeller neredeyse 1000tl nin altına düştü sahibinden.com a baktım bugün 2. ellerle 0ları arasında komik farklar kalmış ben acil ihtiyacım olduğu için geçen 2 hafta önce lg g2 32gb aldım750tl ye halbuki 1 aydan fazla beklemiştim ben aldım fiyatlar kırıldı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İnanılmaz kırılmanın yanında, bir de inanılmaz artış var. [emoji1]

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sararma sorunu her cihazda oluşan bi durum değil eğer oluşursa garanti ekran değişimi hatta bazı kullanıcılara G3 16 (eğer cihaz 32gb ise) ile fiyat farksız değişim yapıyorlar
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum benim başıma gelmedi (umarım da daha sonra da gelmez)
ama böyle bi sorun da var bazı arkadaşların telefonları değişimden sonra da sararabiliyor
cihaz neredeyse çerçevesiz ve ekran oranı mütiş
ekranı parlak ve açıları çok iyi (ips in getirdiği 178 derece görüş açısı var) tft gibi tan çevirince renkler kaymıyor
her şeyden önemlisi içinde snapdragon 800 ve adreno 330 gpu var (bunlar yanlış hatırlamıyorsan z1'de de vardı)

PriZm

PriZm

Üye
Z1 de olan-olabilecek sorunları ben size yazayım. (Birebir hepsi arkadaşımın cihazda oldu, kendisi şuanda iPhone 6 kullanıyor.)

1) Kamera lensi telefon *musluk altı suda* yıkandıktan sonra kalıcı şekilde içten buhar yaptı.

2) Titreşim motoru kendi kendine bozuldu.

Sorun olmayan ama cidden vasat olan tarafları;

Elde tutmak zor geliyor bana.
Ekran vasat.

Üst Alt