katılıyorum lg den uzak dur diğer 2si seni kötü çıkarmazlG SAKIN ALMA Xperia da gzl bı cıhaz yanlız Zenfone al bence yınede sonuna kadar karşılaştır,araştır ve sonucu sen belırle .
neden z1 alınmaz?Z1 alınmaz. G2 veya Zenfone 2 al.
TFT ekran?neden z1 alınmaz?
yani?? tft olması neyi değiştiriyor?TFT ekran?
Bilmem Z1 le Z2 yi yan yana koy neler değişecek bakabilirsin. Z1 yerine de Z2 alabilir arkadaş. 1200'e bulunabiliyor artık.yani?? tft olması neyi değiştiriyor?
ben ekranın bariz fark yaratacağını düşünmüyorum elbet fark vardır. ama sony dünyanın lider görüntü teknoloji üreticilerinden bodoslama z1 gibi zamanında amiral olarak çıkardıkları bir modele saçma ekran koyacaklarını düşünmüyorum. telefon fiyatlarında bu sıraalr inanılmaz bir kırılma var z1-lg g2 32gb u modeller neredeyse 1000tl nin altına düştü sahibinden.com a baktım bugün 2. ellerle 0ları arasında komik farklar kalmış ben acil ihtiyacım olduğu için geçen 2 hafta önce lg g2 32gb aldım750tl ye halbuki 1 aydan fazla beklemiştim ben aldım fiyatlar kırıldı.Bilmem Z1 le Z2 yi yan yana koy neler değişecek bakabilirsin. Z1 yerine de Z2 alabilir arkadaş. 1200'e bulunabiliyor artık.