son dakika!!!maxicep delileri maxicep yönetim odasını bastı

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
sende bir deli olacaksın buna eminim ve gidip yönetici odasını basacaksın :destere::turkiye:

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
sende bir deli olacaksın buna eminim ve gidip yönetici odasını basacaksın :destere::turkiye:

:ehe:ehe:ehe oooo öyle bi deli olabilmem icin daha kırk fırın ekmek yemem lazım :d::d: buraya uyarlarsak daha çooookkk buralarda dolaşmam lazım malum deli deliye bakarak delirirmiş :kop::ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
olur olur sen delirme yöntemlerini bul hadi:ehe

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
Necmati™;2792737' Alıntı:
evet kimin odasını basıyoruz...
eğitim vercekmisiniz bizdemi ninja assassın olcazzz :ehe:ehe

ben mi eğitim vercem 0_o yaa sen benden eski üyesin bu olayları daha iyi bilirsin ben daha acemiyim deli olma yolunda bi adayım :aha: dur önce bi bilgi toplayalım bikaç rehin alıp konuşturalım :ehe:ehe uçtum :kop::kop:

kol@j

kol@j

Üye
negative'i nereye kapatmışlar... Allah bilir bir de sanal dayak atıp... tokat tokat banlamışlardır...

Necmati

Necmati

Üye
ben mi eğitim vercem 0_o yaa sen benden eski üyesin bu olayları daha iyi bilirsin ben daha acemiyim deli olma yolunda bi adayım :aha: dur önce bi bilgi toplayalım bikaç rehin alıp konuşturalım :ehe:ehe uçtum :kop::kop:
rehinlere hiç bilinmedik acılar çektirelim.. :yavrum:

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
:kop: :kop:ellerinden şifrelerini alalım sonra geçelim karşılarına bütün deli maxicep lileri bulup oraya cağıralım :ehe gerisi gelir ooo neler yapılmazki şifreler de biz de nasıl olsaa :ehe:ehe :aha:

Necmati

Necmati

Üye
:kop: :kop:ellerinden kodlarini alalım sonra geçelim karşılarına bütün deli maxicep lileri bulup oraya cağıralım :ehe gerisi gelir ooo neler yapılmazki kodlar de biz de nasıl olsaa :ehe:ehe :aha:
hihihih sabırsızlanıyorum..:yavrum:

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
:kop:

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
Necmati™;2796010' Alıntı:
hihihih sabırsızlanıyorum..:yavrum:

sabırsızlanıyorumla olmaz bi iki fikir de sen ver :d::d: ayrıca iki kişiyle olurmu be bikaç deli daha olmalı :kop:

Necmati

Necmati

Üye
' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
:hmmm e katılan yok baksana iki deli nereye kadar yanlarına yanaşırız biraz dürteriz anca :pokey: :kop:

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
Necmati™;2796750' Alıntı:
olmassa 2 deli yaparız dayı:naughty::naughty:

dayı :hmmm :ehe:ehe ne de olsa bi deli 10 akıllıdan üstündür dimi :aha:

Üst Alt