cici60
Üye
dropbox kendinden geçmişbu sefer oldu tesekkürler bi kaçgün sonra şişmez degil mi genelde öyle oluyorda
ama olmaz olursa dersiniz alternatif eklicem yinedropbox kendinden geçmişbu sefer oldu tesekkürler bi kaçgün sonra şişmez degil mi genelde öyle oluyorda
ama olmaz olursa dersiniz alternatif eklicem yineen son 5x5 yükledim sadece menü animasyonlarını ayarladım kullanmadığım uyuglamaları kaldırdım en son koyduğum widget yükledim suan baya hızlı 5x4 tek farkı cok büyük oyunlarda uzun süreden sonra birden cıkınca arada tocwiz hatası veriyo okadar tek farkı buKardeş kullandıktan sonra yorumlarını yazar mısın zahnet olmazsa
kardeş benim en son koydum ayarları ayarlasaydın keskeyandex calışıyor ben şimeyi rom için sordum böyle bi kaçtane kurdum amasonunda stock a gecmek zorunda kaldım kasmadonma fln çok oluyordu
navi bar ??Hocam bir sey sorucam altta navibar nasil tam eklenir bi arada mega dosyayi indirdim tesekürler
kardeş onu yabancı sitelerden bulabilirsin alayıda forum.xda mevcut ben ordan buluyorum orada arama motoru var ne istersen cıkıyo bunu yüklemek içinde recvoryden yüklersin
Su alttaki siyah tuslar ben hep olsun istiyorum bunlar arada kayboluyor bir modunuz varmi buna yönelik
sorun olursa dönüş yaparsın aradığın herşey burda mevcut romdan port yapıpk kuramazsın hata alırsın ben cok denedim oyuzden buradan yükleyebilrisnBen suan stock rus romundayim
Bu rom i930x yazıyo geneliyle olur ama sen yine stock romu indir (%90 calısır)Oh be saol