ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş 4.3 türkiye romu mu s4 revolution v8 mi

jasper1

jasper1

Üye
Acaba S4 Revolution v12 güncelleme falan gelir mi :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş bu s4 revolution v8 romunu attim şebeke ve imei gitti yardimci olur musun

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu s4 revolution v8 romunu attim şebeke ve imei gitti yardimci olur musun

Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.
(ilk 2 maddeyi yaptığımız için geçiniz)
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.
3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
4) install zip -choose a zip from external sdcard dan yükleyin..

(önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.)

(Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.)
V12 neden atmadın?
klon imeli telefon her rom silinir

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Eyw hocam çok sağol

şirinler1990

Üye
Kardesim ben bu linkleri indiremiyorum. Sana zahmet farkli bir uplat verebilir misiniz.kardesim bi video ingilizce dir bunu yaziya dökme imkanın var mıs4 v12 inerken 1.13 gb gosteriyordu indikten sonra 1.1 gorunuyor normal mi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş v8 de ışık efekti var mı

jasper1

jasper1

Üye
Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~

Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.
(ilk 2 maddeyi yaptığımız için geçiniz)
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.
3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
4) install zip -choose a zip from external sdcard dan yükleyin..

(önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.)

(Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.)

klon imeli telefon her rom silinir

Orjinale dönmeye çalışırsam benim de silinecek mi? Şu dediklerini yapmazsam?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ben bu linkleri indiremiyorum. Sana zahmet farkli bir uplat verebilir misiniz.kardesim bi video ingilizce dir bunu yaziya dökme imkanın var mıs4 v12 inerken 1.13 gb gosteriyordu indikten sonra 1.1 gorunuyor normal mi
kardes video ingilizce olsa bile uygulmada ingilizce olacaktır cok fazla bisey değil herseyide benden beklmeyin..
linkde önce indir diyosun sonra kaydetiyo kardes sehir disinyadyim suanlik uplooad edemem..s
Orjinale dönmeye çalışırsam benim de silinecek mi? Şu dediklerini yapmazsam?
bu romu atarken ve sebeke gitmediyse normaldede gitmez zaten

şirinler1990

Üye
indirdim peki videoda anlatilanlari yanlis yaparsak ne gibi sorun olur

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
mesela orada telefonun hafoza bicimlendirilsinmi diyo kamera kurulsunmu su program kurulsnmu vs sikinti yaratmaz

şirinler1990

Üye
indirdim peki bu islemler kurulum sırasında mi oluyor yoksa bittikten sonra mi oloyor. birde kurulum yaparken bilgisayara bagliyor muyuz. Siktiysam hakini helal et kardesim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
indirdim peki bu islemler kurulum sırasında mi oluyor yoksa bittikten sonra mi oloyor. birde kurulum yaparken bilgisayara bagliyor muyuz. Siktiysam hakini helal etkardes estgfurallah rom ve cwm kurmak icin baglyosunkurulysa baglamaya gerek yok sonra romu kuruyosun kurulum sirasnda yukelencekleri seciyosun sonra otomatik kuruyor

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş batarya konusunda en iyi rom hangisi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Evet kardeş suan v12 yi kullaniyorum hiç memnun değilim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

yazılanları sırayla yap kardeş olumlu veyya olumsuz cevabını beklyorum işlem sonrası:
Telefonunuza yeni bir rom yüklediğinizde veya bataryanız stabil değilse, kalibre etmeniz gerek. Bu programı yüklediğinizde telefonunuzu aralıksız %100 e kadar şarj edin ve şarjdayken programı açın ardından "calibrate" butonuna basın. Telefonunuz kalibre olmuştur, yani daha önceki batarya bilgileri silinmiştir. Sonra telefonunuzu şarjı sıfırlanıncaya kadar şarj etmeden kullanın, sıfırlandıktan sonra tekrar aralıksız %100 oluncaya kadar telefonunuzu şarj edin. İşlem tamamdır.

Üst Alt