V12 neden atmadın?Kardeş bu s4 revolution v8 romunu attim şebeke ve imei gitti yardimci olur musun
Kardeş bu s4 revolution v8 romunu attim şebeke ve imei gitti yardimci olur musun
klon imeli telefon her rom silinirV12 neden atmadın?
nedemk kardeşimEyw hocam çok sağol
Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~
Evet arkadaşlar klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.
(ilk 2 maddeyi yaptığımız için geçiniz)
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM yüklüyoruz.
3)Verdiğim Patchli Modem ve Kernel Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
4) install zip -choose a zip from external sdcard dan yükleyin..
(önce Kerneli yükleyiniz Sonra Modem dosyasını seçip yükleyin ve wipe cache partition yapıp reboot system now deyin işlem bitti.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Paketin İçinden çıkan .zip dosyalarını direk hafıza kartınıza atacaksınız.)
klon imeli telefon her rom silinir
kardes video ingilizce olsa bile uygulmada ingilizce olacaktır cok fazla bisey değil herseyide benden beklmeyin..Kardesim ben bu linkleri indiremiyorum. Sana zahmet farkli bir uplat verebilir misiniz.kardesim bi video ingilizce dir bunu yaziya dökme imkanın var mıs4 v12 inerken 1.13 gb gosteriyordu indikten sonra 1.1 gorunuyor normal mi
bu romu atarken ve sebeke gitmediyse normaldede gitmez zatenOrjinale dönmeye çalışırsam benim de silinecek mi? Şu dediklerini yapmazsam?
indirdim peki bu islemler kurulum sırasında mi oluyor yoksa bittikten sonra mi oloyor. birde kurulum yaparken bilgisayara bagliyor muyuz. Siktiysam hakini helal etkardes estgfurallah rom ve cwm kurmak icin baglyosunkurulysa baglamaya gerek yok sonra romu kuruyosun kurulum sirasnda yukelencekleri seciyosun sonra otomatik kuruyor
4.3 lerin hepsi aynı kardeş bataryan cabuk mu bitiyoki?Kardeş batarya konusunda en iyi rom hangisi