Eskiden vahşi küçük canavarlardık :D
Necmati Üye Mert' Alıntı: Eskiden vahşi küçük canavarlardık Genişletmek için tıkla ... canavardan öteydik... şimdiki çocuklar çok bızdık çok korkak nedendir bilmem..?
Mert' Alıntı: Eskiden vahşi küçük canavarlardık Genişletmek için tıkla ... canavardan öteydik... şimdiki çocuklar çok bızdık çok korkak nedendir bilmem..?
huri$ Üye Konu Sahibi necmati16' Alıntı: aynen niyetimde yok... Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Sadece boyumuz uzadı Genişletmek için tıkla ... necmati16' Alıntı: birde insan olduk artık.. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Eskiden vahşi küçük canavarlardık Genişletmek için tıkla ... necmati16' Alıntı: canavardan öteydik... şimdiki çocuklar çok bızdık çok korkak nedendir bilmem..? Genişletmek için tıkla ... oglumda çok yaramaz cok fenaa ke$ke azcik agirba$li oturakli olsaadurmuyo 5 dk
necmati16' Alıntı: aynen niyetimde yok... Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Sadece boyumuz uzadı Genişletmek için tıkla ... necmati16' Alıntı: birde insan olduk artık.. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Eskiden vahşi küçük canavarlardık Genişletmek için tıkla ... necmati16' Alıntı: canavardan öteydik... şimdiki çocuklar çok bızdık çok korkak nedendir bilmem..? Genişletmek için tıkla ... oglumda çok yaramaz cok fenaa ke$ke azcik agirba$li oturakli olsaadurmuyo 5 dk
Mert Üye necmati16' Alıntı: canavardan öteydik... şimdiki çocuklar çok bızdık çok korkak nedendir bilmem..? Genişletmek için tıkla ... Herşeyden korkuyolar. Bi büyüklerden korkmuyo zıpırlar
necmati16' Alıntı: canavardan öteydik... şimdiki çocuklar çok bızdık çok korkak nedendir bilmem..? Genişletmek için tıkla ... Herşeyden korkuyolar. Bi büyüklerden korkmuyo zıpırlar
Necmati Üye Mert' Alıntı: Herşeyden korkuyolar. Bi büyüklerden korkmuyo zıpırlar Genişletmek için tıkla ... aynen haa benim yiyeni görsen süper zeka valla her kelimeye bir lafı var susmuyo.. aynı çocuklar duymasındaki orçun gibi onu ikiye katlar....
Mert' Alıntı: Herşeyden korkuyolar. Bi büyüklerden korkmuyo zıpırlar Genişletmek için tıkla ... aynen haa benim yiyeni görsen süper zeka valla her kelimeye bir lafı var susmuyo.. aynı çocuklar duymasındaki orçun gibi onu ikiye katlar....
Mert Üye necmati16' Alıntı: aynen haa benim yiyeni görsen süper zeka valla her kelimeye bir lafı var susmuyo.. aynı çocuklar duymasındaki orçun gibi onu ikiye katlar.... Genişletmek için tıkla ... O zman senin durum vahim. Benim küçük kuzene(4) bilgisayarı versem yetiyo şanslıyım
necmati16' Alıntı: aynen haa benim yiyeni görsen süper zeka valla her kelimeye bir lafı var susmuyo.. aynı çocuklar duymasındaki orçun gibi onu ikiye katlar.... Genişletmek için tıkla ... O zman senin durum vahim. Benim küçük kuzene(4) bilgisayarı versem yetiyo şanslıyım
Necmati Üye Mert' Alıntı: O zman senin durum vahim. Benim küçük kuzene(4) bilgisayarı versem yetiyo şanslıyım Genişletmek için tıkla ... yırttın sen... bizimkine inadı tutsun offff...
Mert' Alıntı: O zman senin durum vahim. Benim küçük kuzene(4) bilgisayarı versem yetiyo şanslıyım Genişletmek için tıkla ... yırttın sen... bizimkine inadı tutsun offff...
Mert Üye necmati16' Alıntı: yırttın sen... bizimkine inadı tutsun offff... Genişletmek için tıkla ... Şuana kadar hiç öyle bir vakayla karşılaşmadım. Nasıl bir duygu merak ediyorum. Ama yaşamak istemiyorum
necmati16' Alıntı: yırttın sen... bizimkine inadı tutsun offff... Genişletmek için tıkla ... Şuana kadar hiç öyle bir vakayla karşılaşmadım. Nasıl bir duygu merak ediyorum. Ama yaşamak istemiyorum
Necmati Üye Mert' Alıntı: Şuana kadar hiç öyle bir vakayla karşılaşmadım. Nasıl bir duygu merak ediyorum. Ama yaşamak istemiyorum Genişletmek için tıkla ... tavsiye etmem kardeşim... Anladın sen onu.. gidelim gaffır...
Mert' Alıntı: Şuana kadar hiç öyle bir vakayla karşılaşmadım. Nasıl bir duygu merak ediyorum. Ama yaşamak istemiyorum Genişletmek için tıkla ... tavsiye etmem kardeşim... Anladın sen onu.. gidelim gaffır...