rica ederim=D tşk. bu güzel konu için
haklisin anladim demek istedigini bununla ilgili bi konum vardi biz çocuklugumuzda die çantalari bi kenara birakip oynardik kimse dokunmadi onlara ayni bardaktan su icerdik die vs ne kadar guzellik varsa hizla geride kaliyorözlenen sey sence sokaklarmı bence degıl dusun sımdı o sokalara sahıp oldun ama bomboslar bı faydası varmı o zamanda dıceksın kı arkadaslarım ne guzeldı dıe sokaklar sadece ordakı arkadaslıklarının bır parcası en gurultulu sokaka bıle en sessız sokaktan daha ıyıdır bı sıcaklık vardır o sokakata ellerınde salcalı ekmeklerle dısarı cıkmıs annelerının dısarı ekmekle cıkma ozenen olur uyarılaarına ragmen aldırmayıp elındekı ekmegı ıkı bolup arkadsına veren zamanlar gerıdemı kaldı ben hıc sokakta boyle cocuklar goremıyorumda ?

çikiyoruz ama kimse yokcık yıne sokaga![]()
(Ben büyüdüğüm mahallede yaşıyorum hala.Şu an ne kadar uzakta olsak da..
Bazen böyle o sokaklara bakıp dalıyorum.Arkadaşlarım ve ben hayal olarak canlanıyor.Sonra bi maç aklıma geliyor.Düşüp dizimi kanattığım an canlanıyor gözümde.Kavgalarımızı,bağırışlarımızı,annemin balkondan seslenişlerini hatırlıyorum.Duvarlara oturup çekirdek yediğimiz günleri anımsıyorum.Gülümsüyorum..
Ama çok üzülüyorum..
Hayat ne kadar hızlı akıyor farkına varıyorum..
sorma be semihhani nerdee dimiah nerde o eski günler ...

aranir ama bulunamaz bulunsada eskisi gibi olmaaazMazi herzaman aranır

kiyamamben büyüdüğüm mahallede yaşamıyorum![]()

ne yaramazmi$siniz siz be ne guzelahhh ahhh açık olan yolu tahtalarla kapatıyoduk maç yapıyoduk...
teşekkürler...
süper konu...

2 yerde çocukluğum geçti. İkiside Ankara da.
1. Yer: 6 yaşına kadar. 6 yıla çok şey sığdırdım. Bisiklete binmeyi saklambaç oynamayı salıncakta sallanmayı top oynamayı düşünce kanayan dizimi kolumu titizlikle yaprakla silmeyi öğrendim. Hele hiç untamadığım bir şey varki oda 1-2 hafta içerisinde arkadaşlarımla koskoca çam ağcının kökünü kazmak ve ona ulaşınca hazine bulduk diye sevinmek
2. Yer: İlkokula başladığım ve bitirdiğim yer. Fazla anım yok burda![]()
oyyy oyynie cabuk buyur insan bee bi 30 yil cocuk olsa ya
hala öyleyiz abla...kiyamam
ne yaramazmi$siniz siz be ne guzel![]()

aynen niyetimde yok...ne guzeel tamam hiç degi$meyin![]()

birde insan olduk artık..Sadece boyumuz uzadı![]()