ŞOK ŞOK Ücretsiz tv izlemek için tüm SonyE. lar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

psp_hacker

psp_hacker

Üye
Peki bu telefon sürümünü db2020 olarak değiştiremezmiyiz

melogram

Üye
arkadaşlar db2020 çipset altı cihazlarda çalıoşmaz dedim yani k550-k770-k790-w610-w660- vs tellerde çalışır ancak k700- k600- k750 - w810 gibi modellerde çalışmaz bi arkadaş mms ayarı olduğuna eminmisiniz demiş evet mms ayarı mvs ayarı diye bişey duyduysanız o kanalları içeren ayardır o da se lere uygundeğil yani mms ayarınız tam kanallar telefonda telefon db2020 ve vodafone hattınız varda hala izleyemiyorsanız bu forumda zaman kaybetmeyin:)
db2020 nedir ? :)

ceylan58

Üye
saol izleniyo süpersin

basrimutaf

basrimutaf

Üye
teşekkürler. k790 var ama vodafone yok..

selimix_

selimix_

Üye
Mukemmel calısıyo gardas eline saglık

3rhan336

3rhan336

Üye
:megafon:k750 için olanı yokmu???

ysfyldz02

ysfyldz02

Üye
arkadaşım linki yenile

onur407

Üye
kardeşim öcelikle eline sağlık
ama w810i de oluyomu ben denedim denedim olmadı yanlış mı yaptım acaba...

erdemdemir

erdemdemir

Üye
peki arkadaşım bu dediğin olay türkcell'de oluyomu yoksa sadece vodafone için mi?...boyle bir paulaşım yaptığın için teşekürler =)

ktlbyln

Üye
w880 de rar lı dosya tele attım hiç bişi olmadı .ayrıeten rar dan da çıkmıo o dosya biraz yrdım lütfen

berk_20

Üye
eline sağlık ellerin dert görmesin kardeş

numanix

numanix

Üye
saol

hidalgo_two

hidalgo_two

Üye
eywallah kardesim

smaucen

Üye
arkadaşım ben de w880 var ama tel bana sormadı mms ayarını sonrada bağlanamadı dedi ne yapmamı önerirsiniz

derya1989

derya1989

Üye
allah rızası için de biri w810i ne yapılacak onu soylesin lütfen arkadaşlar olmuyorsa oluyo dielim kaç zamndır uğraiıyorum sadece kanalların üstüne gelince gönder yazıyo anlamadım.LÜTFEN!!!!

ekizarmaz

Üye
arkadaşlar ben k790iye yükledim çalışıyor.telefonda dosyaların yanında real yazısı olmasına dikkat edin.w810i'si olan arkadaşlar yazılımın versiyonunu güncelleştirin belki çalışır.sağol kardeş.emeği ne sağlık.

SerKanTTK

SerKanTTK

Üye
Oncelikle Tesekkurler... Kardesim Link Olmus Error.. YENİLEYİP Ozel MESAJLA Linki Verirmisin.. Bekliyorum..

Tesekkurler.

mehmet1.

mehmet1.

Üye
bunun turkcell için olanı varsa göderin lütfen benim telefona uydu ama hattım vodafone değil lütfen türkcell için olan varsa gönderin...:)

fbmehmet06

Üye
n73 de denedim sorunsuz çalısıo arkadaslar tv kanallarını tek tek atacaksınız dosyayoneticisnn içine

Üst Alt