ŞOK ŞOK Ücretsiz tv izlemek için tüm SonyE. lar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
kardeş turkcell içinde bir şey bulurmusun bulursan allah razı olsun senden

--------------- Ekleme ---------------

bide w910i Db2020 mi acaba

leonalori

leonalori

Üye
Teşekkürler kardeş eline sağlık...

birkan11

birkan11

Üye
arkadaşım bu w910i de neden olmuyor o zaman ayarları tam yapmışken bağlanıyor ...gelior sonra bulunamadı ... eksiklik ne ... vadafonenin / mms / mms2 / liveleri tut tümünü denedik...
bi gayretli açıklama yapsan

mehmet_29

Üye
ya kardeşim bende k790i kullanıyorum ama link error veriyor birdaha verirsen sevinirim

wickedsick

Üye
kardeşim program sadece vodafone da mı ücretsiz çalışıyo ?

adonis86

Üye
arkadaşım bu w910i de neden olmuyor o zaman ayarları tam yapmışken bağlanıyor ...gelior sonra bulunamadı ... eksiklik ne ... vadafonenin / mms / mms2 / liveleri tut tümünü denedik...
bi gayretli açıklama yapsan
eksiklik yok ilk başta bendede aynısını yaptı elinde vodafone mms vodafone live birde vodafone wap(gprs) diye 3 ayar olması lazım bu üç ayarı
internet profilleri vodafone wap
java ayarları vodafone mms
akış seçenekleri vodafone live olacak şekilde ayarla öyle dene gene olmassa java ayarlarındakiyle akış seçeneklerindekinin yerini değiştir onların doğru bir ayarı var sadece onda açıyor sorun onların doğru eşleşmede olmaması

Hkc

Üye
Kontör gitmiyor değil mi :D

berkayberk239

Üye
aga turcell olurmu ya

vefk22

vefk22

Üye
medator arkadaslar (mvs tv) yayından kalktı bilginize kolay gelsın

duman77

Üye
link ölü yenilermisin arkadaşım

basum22

Üye
kardeş benim tel k810i dediklerini yaptıö ama tvlerin üzerine tıklayınca medya sunucusuna baglanıyordiyor sonrada bağlanamadı diyor

mbaranulutas

Üye
arkadaşlar benim telefon g705, söylediklerinizin aynısını yapmaya çalıştım fakat medya sunucusuna bağlanamıyor diye uyarı veriyor... bağlantı ayarlarını bu telefona göre nasıl yapabilirim, sanırım ordan bi sorun var, bu konuda bilginiz var mı?

mny1453

mny1453

Üye
g705 de denedim çalıştı. Fakat nedense bu aralar açılmıyor. Güzel paylaşım. teşekkürler..

oflihoca

Üye
Türkcell de bedava olur mu acaba?

maxod

Üye
w810i 'm var ama ram dosyası bunlar benim tel desteklemiyor ne yapmam gerek

vmpr

vmpr

Üye
desteklemiosa bişe yapamazsın
Zaten bitti bu bedava tv izleme işi

mirage52

Üye
bende k800i war ama olmuyor

ejderboris357

Üye
knky yha bnm tel sonyericsson k 530i yükledim ben snn koyduklarını telefna ama bende sadece dinlet dio ve ben türkcekk wap dedim medya sunucusuna bağlanmıo cvp yazarsan svnirimm

Üst Alt