ŞOK ŞOK Ücretsiz tv izlemek için tüm SonyE. lar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

noskid

Üye
w810i de oluyormu

• Beğen
Tepkiler: serdarap

stanl

Üye
Denemedin ama çok sağol kardeş

serseri92

Üye
kardeşim güsel de bu turkcell e olmuyo mu? :D

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim güsel de bu turkcell e olmuyo mu? :D
Malesef türkcell in böyle bir servisi yok şu an için sadece vodafone de oluyor bildiğim kadarı ile avea da da mobil televizyon diye bişey var hatta reklamında k790i ile gösteriyorlardı ama türkcell malum çoooook kaliteliya o bakımdan televizyon yok olsada heralde paralı olurdu..

martins_00007

Üye
arkadasım paylaasım ıcın saol da sony erıcsonlar amr dosyalarını desteklemez :D

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım paylaasım ıcın saol da sony erıcsonlar amr dosyalarını desteklemez :D

amr basit bir ses kaydı formatıdır ve amr ye gelene kadar se ler wav-mp3-aac-m4a-mp4 vs desteklemektedir amr desteklememesi baya bi saçma olmaz mıydı. zira kendi ses kayıtlarınıda amr formatında yapmakta olan cihazlar neden kaydettiği sesi desteklemesin ki ortalık boş bilen de konusuyo bilmeyen de salla gitsin hesabı:nono:

xmenx1974

Üye
w810i de oluyormu ? lütfen cevaplayın???

kaşlı

Üye
arkadaşım üstüne gelince gönder çıkıyor ben diğere kaydettim cvp ltfen

muammer7

muammer7

Üye
kardeş saolasın bende k800i var onda da çalışıyor ama görüntü çok kareli gösteriyor. Ona bir çözüm yok mu?

lordmurat

Üye
görüntü kareli ama star,kral tv çok akıcı bn hep ikisini izliorum hiç donma yok okulda arkadaşlarla izdivacı izlioz :D

martins_00007

Üye
Saol kardes cok ısıme yaradı

ariesmurat

Üye
teşekkürler arkadaşım işallah bende de çalışırda bedava izlerim :coold:

unutulan_087

Üye
arkadas sen kendinde misin hiçbiri tutmuyo yahu w810i de deniyorum olmuyo bilgin lendirirse sevinirim

cihan zenen

cihan zenen

Üye
olmadı be abii

melogram

Üye
ya dediğin herşeyi yaptım mms ayar yazıp 7048 e gönderdim 2 kontör gitti(ücretsiz değilmiş bu ayar) data hesapları dolu dedi sonra avea olanları sildim tekrar yaptım geldi ayarlar kurdum ama yine açmadı.bağlantı başarısız diyor.telefonum k790i.
acaba mms ayarı değilde başka bi ayarla mı alakalı bu şey kardeş ?

Netsky™

Netsky™

Üye
saol konu için

gslimuli

Üye
turkcell de olmuyo mu :S

namlimeister

Üye
wodafone da olur sadece bende denedim k800i de sorunsuz çalıştıı.. bazı kanallar çalışmıyorr.bidee kardeşş diğer kanalların dosyalırınıda bulabilirmisinn trt felann....

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar db2020 çipset altı cihazlarda çalıoşmaz dedim yani k550-k770-k790-w610-w660- vs tellerde çalışır ancak k700- k600- k750 - w810 gibi modellerde çalışmaz bi arkadaş mms ayarı olduğuna eminmisiniz demiş evet mms ayarı mvs ayarı diye bişey duyduysanız o kanalları içeren ayardır o da se lere uygundeğil yani mms ayarınız tam kanallar telefonda telefon db2020 ve vodafone hattınız varda hala izleyemiyorsanız bu forumda zaman kaybetmeyin:)

emrelink

Üye
w810 da da çalış mıo

Üst Alt