ŞOK ŞOK Ücretsiz tv izlemek için tüm SonyE. lar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

can62can

Üye
k810i de calısmıyor

aykt

aykt

Üye
ya galiba w810ide bu tv olmuyo internettede baktım eğer çalışıyosa başında real playerin iconu olcakmış bende hiç çıkmadı

crazyii

Üye
program nerden ındırıyorus arkadaslar bana bı yardıme dın =_=

Jupiter97

Üye
sagolasın kardeş valla müşteri hizmetlerini aramıştım sizin telefon modeli uygun değil demişti bal gibide uygunmuş demekki ben p990 ile sorunsuz bağlanıyorum emeğine sağlık ellerin dert gömesin kardeş:oke:

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
k810i de calısmıyor

k810 ide çalışmaması imkansız muhakkak bi yerlerde eksiklik var ama nerde yani telefonun internete bağlanmasında herhangi bi sakınca yoksa ( klon imei v.s) muhakkak girmen lazım çünkü arkadaşımın k810 i de biz yaptık ve gayet te kolay bi şekilde bağlanıp açılıyo

dj-fe

Üye
kardes ben de yapamadım kanala gelınce gonder dıyo baska bısey yok

_kafkaskartalı_

Üye
benim k790i herşeyi yaptım.açılmadı mms ayarlarınımı yapcam gprs mi

rec ep

Üye
benim tel daha önce açıyodu şimdi açmıyo

--------------- Ekleme ---------------

çok sogolun ama en iyisi tv li ve antenli teller

--------------- Ekleme ---------------

herkezin bayramı kutlu olsun

aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
:nono:kardeş bari tüm sony ericssonlar içeri deme bizde boşuna seviniyoruz:nono:

zafer19

Üye
bendede olmadı sek700 olmuyo galiba

radar12

radar12

Üye
Kardeş bendede olmadı real player iconu çıktı dinlet diyorum iki saat medya sunucusuna bağlanılıyor diyo sonrada bağlanılamadı diyo bi yardımcı olsan

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bendede olmadı real player iconu çıktı dinlet diyorum iki saat medya sunucusuna bağlanılıyor diyo sonrada bağlanılamadı diyo bi yardımcı olsan

kardeşim mms ayarlarını tam yap kesin oluyo vodafonun sitesinden telefonuna uygun olan mms ayarlarını takip ederek telefona uygula problem kalmayacaktır..:oke:

mihman

mihman

Üye
sağolasın

lift

lift

Üye
ona real player gerekir bazı tellerde yok bulabilirsen (jar uzantılı olcak) çok hora geçer

cepcanavari_61

Üye
Eyvalla birader

suskun_21

suskun_21

Üye
indirdim denemekte fayda var emegıne saglık

metalpc

Üye
arkadaslar bana k 800i nin mms ayarları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürledr

aykt

aykt

Üye
w810ide DENEYEN VARSA LÜTFEN NSIL YAPTIĞINI ANLATSIN OLUYOMU OLMUYOMU????????:birak::karisti:

bluevawe

Üye
eğer hattınız turkcell ise k800 için mms ayarları k810 ile aynı.yani k810un ayarlarını yükleyin.ben kendim kullanıyorum k800i

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 1 inci sayfayada ekledim vodafone mms ayarları için telefonunuzun mesaj yaz kısmına MMS AYAR yazıp 7048 e gönderin gelen ayarları kaydedin bu kadar sonra bedava televizyonun keyfini çıkartın saygılar..

Üst Alt