full force
Üye
Şok! Şok! ŞOk! Türkiye'de İlk Goldmaster MP3-150' ye Minton MMP-3019 Yazılımı Atma
arkadaşlar mp3 alacaktım iki tane seçenek vardı birisi goldmaster mp3-150 diğeri minton mmp-3019 ikisininde teknik özellikleri aynıydı hatta dış görünüşü bile aynıydı ama ucuz olan goldmasterdi bu nedenle onu aldım sonra minton un mp3 yazılımları olduğunu öğrendim düşündüm bu iki mp3 ayını aceba goldmaster a minton yazılımı atılır mı hemen yazılımı indirip kurdum
Sonuç başarılı ama pek bir şey değişmedi sadece başlangıçtaki ve kapanıştaki yazılar değişti
yazılım atmak isteyenler için
ilk önce verdiğim dosyaları indirin
dilerseniz buradan da indirebilirsiniz
sağ üst taraftaki yazılım a tıklayarak indirebilirsiniz
şimdi yapmanız gerekenler
rar dosyasını bir yere çıkartın içinde nasıl yapabileceğinizi gösteren bir yer var ama o minton lar için
MMP-3019_Firmware adlı klasörün içindeki Factory4.exe programını çalıştırın
Play ve A-B tuşlarına ikisi beraber basılı tutun
factory4 programında sarı yuvarlak çıkacaktır
firmware feature ye tıklatın ekranda yükleme çıkcak soldan sağa doğru dolacak sakın mp3 ü çıkramayın dolunca factory 4 programındaki sarı yer tik olacaktır
tamamdır bitti artık goldmaster mp3-150 niz minton mmp-3019 olmuştur iyi kullanmalar emeğe saygı lütfen teşekkür et butonuna basınız
Sonuç başarılı ama pek bir şey değişmedi sadece başlangıçtaki ve kapanıştaki yazılar değişti
yazılım atmak isteyenler için
ilk önce verdiğim dosyaları indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dilerseniz buradan da indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sağ üst taraftaki yazılım a tıklayarak indirebilirsiniz
şimdi yapmanız gerekenler
rar dosyasını bir yere çıkartın içinde nasıl yapabileceğinizi gösteren bir yer var ama o minton lar için
MMP-3019_Firmware adlı klasörün içindeki Factory4.exe programını çalıştırın
Play ve A-B tuşlarına ikisi beraber basılı tutun
factory4 programında sarı yuvarlak çıkacaktır
firmware feature ye tıklatın ekranda yükleme çıkcak soldan sağa doğru dolacak sakın mp3 ü çıkramayın dolunca factory 4 programındaki sarı yer tik olacaktır
tamamdır bitti artık goldmaster mp3-150 niz minton mmp-3019 olmuştur iyi kullanmalar emeğe saygı lütfen teşekkür et butonuna basınız