karadavut37
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilk işlemi yapamadımki telefona yüklemiyor dosyayı süresi geçmiş sertifika diyor
bunu n85 marka telefonda deneyen var mı;bir zararı olur mu diye merak ettim?
Bende N82 var yükledim oyunlarıda yükledim ama oyunlar silik gözüküyor üstüne bastıgım zaman installing game yazıyor ardından dosya bozuk diye bir uyarı geliyorbir sürü oyun denedim ama hala aynı ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun.
Arkadaşım Sen kendin hata bile yapsan tel e birşey olmaz sorun çıkma ihtimali yok Ama yine de ben sana sorun çıktığında format atmanı öneririm (Hard Format * - 3 - YES(Yeşil Arama Tuşu))
çok iyi eline sağlık ama n 95 8 gb a olmadı
verdigigin n-gage installer degilde en son versiyonunu sitesinden indirsem sonra fix falan yapsam ayni islemi yapsam yani olmazmi?
peki samsung i-560 'da çalışma ihtimali nedir arkadaşlar sizce?(s60v3 o.s.9.2)
sys bin sorunu nu usb kablosu ıle hallede bılıyoruz mıllet de bn de n gage ınstaller,fıx ve patch da guvenılmeyen bır saglayıcıdan alınan uygulama yuklenemes dıye bır hata verıor ? yardım edersenız sevınırım
Olsa bende yaparım ama olmaz arkadaşım bende denedim olmuyor patchler uymuyor.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaş CAPSON ve CAPSOFF un FP2 lerini bul çalışır
--------------- Ekleme ---------------
iyi de cihaz FP1 ve şuan sitedeki hiç bi yöntem çalıştırmıyor daha doğrusu program çalışıyor oyunu açmaya çalıştığımda error 880..'lü bir hata kodu veriyor program
iyi de cihaz FP1 ve şuan sitedeki hiç bi yöntem çalıştırmıyor daha doğrusu program çalışıyor oyunu açmaya çalıştığımda error 880..'lü bir hata kodu veriyor program
önemli değil ne demek aylardır araştırıyorum denediğim hiç bi yol olmadı forum forum geziyorum sistem özelliklerini veriyorum herkes olur diyor ama olmuyor artık tam bir cevap almak istiyorum olumlu ya da olumsuz tabi sebep nedir onu da öğrenmek isterim inşallah sen bi sonuca ulaşırsın bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?