tugrul_human Üye pek bişey değişmedi ama netqin antivirüstendir çünkü gerçek zamanlı koruma oldugu için 3m ram yiyor klasör geçişleri az bişi hızlandı gibi teşekkürler
pek bişey değişmedi ama netqin antivirüstendir çünkü gerçek zamanlı koruma oldugu için 3m ram yiyor klasör geçişleri az bişi hızlandı gibi teşekkürler
ibrahim19100 Üye vaay be kardeşim.önce saçma geldi ama valla benim 5800 xm de çok büyük fark oldu beeecanavar oldu telefon))çok sağol birader.
vaay be kardeşim.önce saçma geldi ama valla benim 5800 xm de çok büyük fark oldu beeecanavar oldu telefon))çok sağol birader.
cemaltozluglu Üye ibrahim19100' Alıntı: vaay be kardeşim.önce saçma geldi ama valla benim 5800 xm de çok büyük fark oldu beeecanavar oldu telefon))çok sağol birader. Genişletmek için tıkla ... kardeş 5800 da nası yaptın? galiba ben yapamadım.
ibrahim19100' Alıntı: vaay be kardeşim.önce saçma geldi ama valla benim 5800 xm de çok büyük fark oldu beeecanavar oldu telefon))çok sağol birader. Genişletmek için tıkla ... kardeş 5800 da nası yaptın? galiba ben yapamadım.