Öneri Snapdragon 600'ün Günahı Ne ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Snapdragon 600'ün Günahı Ne ?
Bu konuyu sadece meraktan açtım bir sürü telefonlar tanıtıldı amiral gemisiydi minisiydi derken baya telefon gördük hepsi de Snapdragon 400 chipseti ya da Snapdragon 800/801 chipsetleriyle geldiler de peki neden ikisinin ortası Snapdragon 600 chipseti kullanılmıyor olabilir ? Adreno 305 ya da 330'a mahkum mu kalmalıyız yani illa. Snapdragon 600 chipsetini birçok kişi tercih etmez mi sizce de ? Tahminleri alalım.

Invoke

Invoke

Üye
600 daha pahalı ve üst seviye olsa gerek. Snap600 bir önceki yılın S4 Pro bilmem nesinin az daha gelişmişi olarak çıktı diye biliyorum, çok da ayrıntısını bilmiyorum ama ikisi de Adreno 320 gpu kullanıyor. Snap600 HTC One'da S4'de kullanılan çip set. Bugün bu mini ya da daha orta seviye cihazlarda kullanmasını beklemen biraz acayip bir durum. :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
600 daha pahalı ve üst seviye olsa gerek. Snap600 bir önceki yılın S4 Pro bilmem nesinin az daha gelişmişi olarak çıktı diye biliyorum, çok da ayrıntısını bilmiyorum ama ikisi de Adreno 320 gpu kullanıyor. Snap600 HTC One'da S4'de kullanılan çip set. Bugün bu mini ya da daha orta seviye cihazlarda kullanmasını beklemen biraz acayip bir durum. :D
S4'te Snapdragon 600 kullanıldığını ilk defa senden duyuyorum Snapdragon 800 o kullanılan. Ayrıca Adreno 320 GPU amiral gemisinde kullanılcak bir gpu değil ki bugün 850 tllere kadar inen(paralel ithalat) SP'de bile Adreno 320 var yani. Bence Snapdragon 600 kullanımı artmalı ama firmalar çok az çıkarıyolar

Invoke

Invoke

Üye
I9505'de S600 kullanıldı. S4 varken S800 yoktu piyasada. Ben de bu saatten sonra amiralde kullanılır demiyorum. Vaktinde öyleydi. Şimdi de orta seviyeye 305 tercih ediyorlar. Bence çok şaşırtıcı bir durum değil.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Snapdragon 600 şu an için biraz üst kalıyor orta seviye cihazlar için.Htc one ,s4 gibi cihazlarda olduğu duşunulurse hiçte şaşırtıcı değil :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam da ben orta seviye için gelsin gibi bişey söylemedim zaten konunun amacını pek anlamamışsınız. Gelmemesinin sebebi ne olabilir tahminen diye sormuştum.

MaxipmaN

Üye
Tamam da ben orta seviye için gelsin gibi bişey söylemedim zaten konunun amacını pek anlamamışsınız. Gelmemesinin sebebi ne olabilir tahminen diye sormuştum.
S4 miniyi 1500e alacaksan 2013 senesine doncek olursak gelsin

Invoke

Invoke

Üye

Söylüyorum ya işte. Orta seviye S400 tercih ediyor. Onun üstü de zaten S800 kullanıyor. Olay çok açık bence. :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S4 miniyi 1500e alacaksan 2013 senesine doncek olursak gelsin
Ne alaka şimdi Valla bu sitede konu açmak hataymış. Eskiden maxicep böyle değildi kalite yerlerde artık herkesde bi saçma sapan yorum atma havası var. Neyse konuyu kapattırıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Invoke
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine
:locked:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt