Smsung Türkiye resmen dalga geçiyor bizimle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Smsung Türkiye resmen dalga geçiyor bizimle
2 gün önce sordum işte soru :

Yolladığım resimlerdede görüldüğü üzere kiesde telefonumuzun güncellemesi var bi türlü günncelleyemedim güncellemeyi başaran arkadaşlarda ise telefonlarında sorunlar var bada 1.2 ye geçmek istiyoruz appsde yayınlanan uygulamalar artık 1.2 versiyonu için yapılıyo S8500 kullanıcılarını neden samsung madur ediyo. Bu güncelleme hatası ne zaman düzeltilecek biz ne zaman düzgün bişekilde bada 1.2 ye geçeceğiz.

Gelen cevap şaka gibi :

Sayın Serkan Çapkın,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GT-S8500 model cihazınız "Bada 1.0 İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, 1.2 versiyonu bulunmamaktadır.
1.2 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabileceksorunlarda sorumluluğun
tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Noks

Noks

Üye
onların ben!! :off:

kortazar

Üye
Türkiyedeki ithalatcının tek derdi popüler model neyse o partiden parayı vurup sonra telefonlar uzaydan gelmiş gibi davranmaktır. Zaten bizde kafayı anca alengilli işlerde %100 kullandığımız için bizede biraz müstahak görülüyo bu durum. Aynı durumu Almanya Samsung yapsa sizce durum ne olur ??????????

lagionaire

Üye
:DDD arkadaşıp o zaman bize düşen gören müşteri hizmetlerinde bulunan görevlileri arayıp bilgilendirmek yardımcı olalım :D bada 3.0 ı biz cıkartır samsunga veririrz :D

erem.qns

erem.qns

Üye
Çok saçma bi sistem..
Servislerin hiçbişiden haberi yok

ozan2020

ozan2020

Üye
eet arkadaşlar dogru birşey bu bazı forum sitelerinde ve bada forumdan baktım 1.0 8500 için başka güncellem gelmiycek diyorlar herkezde multiloder yüklüyor yani sacmalık bu samsung telefonu almıycaksın türkiyede aklları başına glirr :@

TozteL

Üye
arkadaşlar yine bu forumda okumuştum bi arkadaş servise getirip 40tl karşılığında bada 1.2 yi yükleyebileceklerini söylediler.bu nasıl bi çelişki... mal bunlar yaww..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt