tesadüf05
Üye
Smsung Türkiye resmen dalga geçiyor bizimle
2 gün önce sordum işte soru :
Yolladığım resimlerdede görüldüğü üzere kiesde telefonumuzun güncellemesi var bi türlü günncelleyemedim güncellemeyi başaran arkadaşlarda ise telefonlarında sorunlar var bada 1.2 ye geçmek istiyoruz appsde yayınlanan uygulamalar artık 1.2 versiyonu için yapılıyo S8500 kullanıcılarını neden samsung madur ediyo. Bu güncelleme hatası ne zaman düzeltilecek biz ne zaman düzgün bişekilde bada 1.2 ye geçeceğiz.
Gelen cevap şaka gibi :
Sayın Serkan Çapkın,
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GT-S8500 model cihazınız "Bada 1.0 İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, 1.2 versiyonu bulunmamaktadır.
1.2 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabileceksorunlarda sorumluluğun
tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri
Yolladığım resimlerdede görüldüğü üzere kiesde telefonumuzun güncellemesi var bi türlü günncelleyemedim güncellemeyi başaran arkadaşlarda ise telefonlarında sorunlar var bada 1.2 ye geçmek istiyoruz appsde yayınlanan uygulamalar artık 1.2 versiyonu için yapılıyo S8500 kullanıcılarını neden samsung madur ediyo. Bu güncelleme hatası ne zaman düzeltilecek biz ne zaman düzgün bişekilde bada 1.2 ye geçeceğiz.
Gelen cevap şaka gibi :
Sayın Serkan Çapkın,
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
GT-S8500 model cihazınız "Bada 1.0 İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, 1.2 versiyonu bulunmamaktadır.
1.2 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabileceksorunlarda sorumluluğun
tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

DD arkadaşıp o zaman bize düşen gören müşteri hizmetlerinde bulunan görevlileri arayıp bilgilendirmek yardımcı olalım