[NarKo] Üye bu_rakrak' Alıntı: bende günde 200-250 mesaj atıyorum bişey yok yanlış yazılmış olmasın o 1000 mesaj olabilirmi ? Genişletmek için tıkla ... katılıyorum o 1000 olması lazım 100 cok az
bu_rakrak' Alıntı: bende günde 200-250 mesaj atıyorum bişey yok yanlış yazılmış olmasın o 1000 mesaj olabilirmi ? Genişletmek için tıkla ... katılıyorum o 1000 olması lazım 100 cok az
nalcam22 Üye beyler kızın tekefonunahani androıdde varya söylüyon yazıyo o programdan kurak kız cağız msj geri karmasın :dikkat mizah amaçlıdır ----------Eklendi @ 11:31:25 ---------- Yazıldı @ 11:31:06 ---------- :
beyler kızın tekefonunahani androıdde varya söylüyon yazıyo o programdan kurak kız cağız msj geri karmasın :dikkat mizah amaçlıdır ----------Eklendi @ 11:31:25 ---------- Yazıldı @ 11:31:06 ---------- :
Keş Remzi Üye Dolgore' Alıntı: Ben 200 tane yazıyorumda işin garip olan kısmı hastalıktan sonra devam etmesi. Genişletmek için tıkla ... bnde 200 civari birsey yaziyorum
Dolgore' Alıntı: Ben 200 tane yazıyorumda işin garip olan kısmı hastalıktan sonra devam etmesi. Genişletmek için tıkla ... bnde 200 civari birsey yaziyorum
pelın_ enginzz' Alıntı: bence de Genişletmek için tıkla ... korma sana olmaz bu olay kuzum tlf hıç yanında taşımıyosun
enginzz' Alıntı: bence de Genişletmek için tıkla ... korma sana olmaz bu olay kuzum tlf hıç yanında taşımıyosun
pelın_ technoshark' Alıntı: iyiki sevgilim yok, olsada kontörüm yok Genişletmek için tıkla ... arkadasındamı yok
technoshark' Alıntı: iyiki sevgilim yok, olsada kontörüm yok Genişletmek için tıkla ... arkadasındamı yok
Amaru Shady Üye technoshark' Alıntı: iyiki sevgilim yok, olsada kontörüm yok Genişletmek için tıkla ... benim de sevgilim yok ama arkadaşlarım sağolsun
technoshark' Alıntı: iyiki sevgilim yok, olsada kontörüm yok Genişletmek için tıkla ... benim de sevgilim yok ama arkadaşlarım sağolsun