sms göndermediğim halde sms göndermişim :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baraktas

Üye
    Konu Sahibi
sms göndermediğim halde sms göndermişim :((
:megafon:arkadaşlar avea 19luk tarifedeyim bu ay faturam 75 tl geldi çok şaşırdım hemen müşteri hizmetlerini aradım ve oradakiler 75 tlnin 35 tlsinin sms gönderme olduğunu söylediler halbuki sırf fatura yüksek gelmesin diye sms paketi almadım hatta yaklaşık 90dk da arttırmıştım internete filanda girmedim.bu sms bana ait değil!!! SİZCE NE YAPMALIYIM.12aylık taahhüt verdiğim için tarifedende operatörden de ayrılamıyorum....LÜTFEN YARDIM EDİN.................:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

okeane3110c

okeane3110c

Üye
burdan online işlemlere gir sms göndermeyi ve interneti kapattır ozaman gelmiye blir bukadar yüksek :P:

baraktas

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediğin şekilde online işlemlere girdim zaten interneti önceden kapatmıştım.ama sms alma/gönderme kısmı aktif yazıyor ve deaktif etmek için hiçbir buton yok.acaba faturama yansıyan 35 tl lik sms gönderme ücreti yanlışlıkla benim faturama yansımış olabilirmi çünkü ben o ay içinde 1 tane bile mesaj göndermedim...

okeane3110c

okeane3110c

Üye
müşteri hizmetlerini ara hakkını iste ozmn kardeş :S sanmıom sms den 35 tl gelceğini abartmış avea .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt