TTnet 3g 4 gb paketi 12 ay modem hediyeli 19 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TTnet 3g 4 gb paketi 12 ay modem hediyeli 19 TL
3g internette en iyi fiyatı sunma hedefiyle TTnet 3g kampanyası dahilinde 4 GB tarifesi ile TTnet 4 GB 3G Mobil İnterneti 12 ay boyunca sadece 19 TL fiyatla sunuyor.Hemde 3G Mobil modem ve Sınırsız WiFi dakikaları dahil.

Hemen bir TTNET Satış noktasına gelin, mobil internet özgürlüğüne uygun fiyatlarla sahip olun.

Kampanya Detayı:

Tarifeden sadece, bireysel TTNET Mobil aboneliği tesis eden ve TTNET aboneliği olan müşteriler faydalanabilecektir. TTNET ADSL aboneliği şart olmayıp, ADSL aboneliği olmayan müşterilerin TTNET WiFi aboneliği sağlaması zorunludur.
TTNET WiFi kullanımı için TTNET Mobil hatlı 3G Data hattından “WiFi” yazıp 1920’a mesaj gönderilmesi gerekmektedir. Bu mesaj ücretlidir. Mesaj gönderilen TTNET Mobil ses ya da TTNET Mobil 3G data hattına iletilecek kullanıcı adı ve parola ile Sınırsız TTNET WiFi dakikaları kullanılabilecektir.
Tarife 3G Mobil Modem de içermektedir
Tarife 12 ay taahhüt karşılığı satılmaktadır
Tarifenin 4 GB internet kullanımı karşılığı aylık sabit ücreti 19 TL’dir. 3G Mobil Modem`de kullanılacak hattın aktivasyonu yapılır yapılmaz abonenin hattına otomatik olarak her fatura dönemi için 4 GB internet kullanım hakkı tanımlanacaktır.
4 GB`ı aşan kullanımlarda KDV ve ÖİV dahil MB başına 0,05 TL üzerinden ücretlendirilecektir.
Mobil İnternet kullanımız için TTNET Mobil Data Hattı aktivasyonundan doğan toplam 47,2 TL`lik Hat Açılış vergileri 12 ay taksitle TTNET Mobil 3G Mobil İnternet faturanıza yansıtılacaktır. Ayrıca telsiz kullanım ücreti her ay faturanıza 1,1 TL olarak yansıtılacaktır.
Müşteri TTNET WiFi aboneliğini iptal veya devir ettirirdiği durumlarda veya 12 aylık taahhüt süresinin bitiminden sonra TTNET Mobil 4 GB İnternet tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye başlanır.
Bu tarifeye özel olarak abonenin veri kullanımından oluşan ücretlendirmeye fatura limiti uygulanacaktır.
Abonelere, veri kullanımından yansıtılacak en fazla fatura tutarı KDV ve ÖİV dahil 199 TL olacaktır.
Abonenin kullanımlarının bu bedelin üzerine çıkması halinde abonelere ayrıca ücret yansıtılmayacaktır.
Bu tarife, sesli görüşmelere ve MMS gönderimine kapalı olacak; sadece veri bağlantısı ve SMS gönderimi için kullanılabilecektir. Tarife kapsamında yurtiçi SMS gönderimi 41,5 Kr /adet ile ücretlendirilecektir.
Tarife kapsamındaki internet ve SMS kullanım hakları yalnızca yurt içi kullanımda geçerlidir. KKTC ve yurt dışı data kullanımlarını kapsamamaktadır.
Fatura dönemi içerisinde kullanılmayan internet kullanım hakkı her fatura döneminin sonunda silinecektir.
Aboneler, başka bir faturalı veya faturasız tarifeye geçiş yaptıkları takdirde, tarife kapsamındaki internet kullanımlarının kalan kısımlarını kullanamayacaklardır.
Müşteriler ilk ay için tarife ücretini kullandıkları gün sayısı ile doğru orantılı olarak ödeyeceklerdir.
Müşterilerimiz “KALAN MB” yazıp 9495`e ücretsiz SMS göndererek paket dahilinden kullandıkları data miktarını öğrenebilirler.
Mevcutta modemi olan müşterilerin modem hatları bu tarifeye taşınabilir.
Tarife dahilinde abonelere 4 GB sonunda otomatik bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Bu mesajlar 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.
12 Aylık taahhüt süresinin bitiminden önce TTNET WiFi aboneliğinin veya TTNET Mobil 3G aboneliğinin iptali veya devri durumunda taahhüt bozulacak ve müşteriden o ana kadar yararlandığı indirim tutarı ve modemin cari bedeli olan 75 TL geri alınacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
:tşk: bilgi için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt