• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Herkesin Gözü Onda O Avea'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin Gözü Onda O Avea'da
Avea Galaxy S III tarifesini açıklayarak çığır açtı.

Samsung GALAXY S III sizi anlıyor ve üstün özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırıyor!

İnsanı en iyi anlayan teknolojiyle donatılmış Samsung GALAXY S III; kullanıcı alışkanlıklarını yeniden şekillendirecek yenilikçi özellikler sunuyor.

4.8 inç HD Super AMOLED ekranlı,8MP kamerası ve 1.9MP ön kamerası ile kullanıcılara çeşitli akıllı kamera özelliklerinin yanı sıra, yüz tanıma ile ilgili seçenekler de sunan Android 4.0TM Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip.
Hemen size en yakın Avea Bayi'sine gidin, Samsung GALAXY S III 'e avantajlı teklifler ile sahip olun.


Galaxy S III Özellikler:

Ekran
4.8 inç HD Super AMOLED
1280 x 720 (306 ppi)

İşlemci
1.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci


2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE):
850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (HSPA+ 21Mbps):
850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Bellek
16 GB (Depolama)microSD ile 64 GB'a kadar

Kamera / Flaş
8 Megapiksel Otomatik Odaklı kamera ve Flaş, Sıfır Deklanşör Gecikmesi,
Arka Taraf Aydınlatma Sensörü
1,9 Megapiksel kamera, 30 fps HD kayıt
ve Sıfır Deklanşör Gecikmesi,
Arka Taraf Aydınlatma Sensörü

Kablosuz Bağlantı
BT 4.0, WiFi a/b/g/n, WiFi HT40, NFC
GPS
GPS/GLONASS

Boyutlar, Ağırlık
136,6 X 70,6 X 8,6 mm, 133 g

Pil kapasitesi
2100 mAh

İşletim Sistemi
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Sensör
Hız ölçer, RGB ışık, Dijital pusula,
Yakınlık Sensörü, Gyro, Barometre

GoogleTM Mobil Servisleri
Google Search, Google Maps, Gmail,
Google Latitude, Google Play Store,

Diğer Özellikler
S Beam, Arkadaş Fotoğraf Paylaşımı
Fotoğraf Paylaşma
AllShare Play, AllShare Cast
Akıllı Bekleme, Sosyal Etiketleme,
Grup Etiketleme,
Direkt Arama, Akıllı Uyarı,
Kamera hızlı erişim tuşu
Pop up play
S Voice
Seri Çekim ve En İyi Fotoğraf,
Hızlı fotoğraf, HDR

Veri Yönetimi
Samsung Kies

Ses
Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC,AC-3, apt-X

Video
Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX,DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8,Sorenson Spark


Peki Avea Bu Telefonu Kampanya İle Veriyorsa Bu Kampanya'nın Detayları Nelerdir?

Kampanya 04 Haziran-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Kampanyadan; Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı ve kurumsal müşteriler cihaz ve servis bedelini 24 ay boyunca faturadan ödeme şeklinde yararlanabilirler.
Bu koşulları, sağlayamayan müşteriler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Avea faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
Kampanyada 3.şahış kredi kartı kullanılamaz.
Kampanya kapsamında müşteriler, ödeme şekillerini değiştiremez.
Kampanya konusu cihazlar, müşterilere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
Kampanya kapsamındaki dakika, SMS ve data kullanım hakları yurtiçi kullanımlar için geçerli olup devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan dakikalar, SMS'ler ve veri kullanım hakları, ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir.
Kampanya kapsamındaki veri kullanımı yurt içi Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamakta olup, belirtilen veri kullanım hakkını aşan abone kullanımları, KDV ve ÖİV DAHİL 0.0000492 TL/KB ile ücretlendirilecektir.
Kampanya kapsamında sunulan heryöne dakikalar, yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını ve görüntülü aramaları kapsamamaktadır.
AVEA'nın kampanya kapsamında alınabilecek Cihaz sayısını Bireysel müşteriler için 2 (iki), Kurumsal müşteriler için 3(üç) adet ile sınırlama hakkı bulunmaktadır.
04 Haziran-31 Ağustos 2012 arasında Samsung Galaxy S III kampanyasından yararlanmış müşteriler 6464'e Galaxy S3 Wifi yazıp göndermeleri durumunda 28 Şubat 2013 tarihine kadar sınırsız TTnet wifi servisinden yararlanma hakkı kazanacaklardır. 6464'e gönderilen SMS'ler 0.41TL olarak ücretlendirilecektir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.
Anlaşmalı bankalar ve kredi kartları: Garanti, Akbank, Yapı Kredi. Bu bankalarda geçerli kartlar :"Akbank Axess, City Axess, Garanti Bonus, TEB Bonus, Denizbank Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus, Yapı Kredi Worlcard, Vakıfbank Worldcard, TEB Worldcard, Anadolubank Worldcard, Albaraka Worldcard, Fortis, Milenyumbank wordkartları, Money Card, Bonus Business Card, Türkiye Finans Katılım Bankası Happy Kart, Eurobank, Tekfen ve Sanal kartlar"
Bir müşteri bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.


Tarifeye Ek Ödeme Kampanyasına ilişkin detaylar

Tarifeye Ek Ödeme Teklifinden sadece belirtilen faturalı ses tarifelerinden birininden hizmet alan mevcut veya yeni tüm bireysel ve kurumsal faturalı müşterilerler yararlanabilir.
Taahhüt boyunca Samsung Galaxy S III'cihazının aylık cihaz taksidi (TAEH) vergiler dahil 99 TL olup kampanyaya katılan müşterilerin faturalarına hizmet aldığı tarifeye göre belirlenen tutardaki aylık tarife indirimi yansıtılacaktır.
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce müşterilerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşulların dışında kalacak şekilde değiştirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz taksitleri ve taahhütüne bağlı kaldığı sürece faturasına aylık olarak yansıtılan indirim bedellerinin toplamı kadar cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Tarife değişikliği sadece kampanya taahhütnamesinde belirtilen tarife grupları içinde yapılabilir, gruplararası veya kampanya dışı tarifeye geçilmesi durumunda kampanya sona erecek ve müşteri faturalarına cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Samsung Galaxy S III cihaz kampanyası öncesinde tarife indirimi verilmiş ve indirimli tarife ücreti kampanya kapsamında verilecek indirimden daha düşük olan müşteriler belirtilen koşullarda kampanyadan yararlanamayacaktır.


Bir Teşekkür Yeter! ( SanalMevzi )
 
esokmen

esokmen

Üye
Bu şekilde de çok pahalıya geliyor ya .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt