tksharmely
Emekli Yönetici
SMS Çekiliş Günlerinde Turkcell'in Büyük Hatası!
Arkadaşlar SMS Çekiliş günleri kampanyasının kampanya detaylarında SMS Paketi olanlar da kampanyadan yararlanabilir ibaresi yer alıyor.
Fakat Turkcell öyle büyük bir hata yapmış ki; SMS 3000 paketine üye olduğum hattımda gün içerisinde 50 tane mesaj atmıştım. Tesadüfen 2222'ye mesaj attım ve " 5 SMS daha atın çekilişe katılın. " mesajını gördüm. Hemen tekrar bir mesaj attım arkadaşıma, tekrar 222ye mesaj gönderdim, fakat değişen bir şey yoktu, hâlâ sistem 5 SMS atmamı söylüyordu.
Müşteri Hizmetlerini aradım form oluşturuldu, aradan 1 saat geçti aramadıkları için tekrar telefon ettim, yarın arasalar beni sorunum çözülse dahi çekilişe katılamayacağımı belirttim, saat 24'e kadar aranacağımı söylediler.
Eğer sizde de SMS Paketi varsa hattınızı kontrol ediniz. Bu resmen kazıklamadır. Turkcell bizi ayak üstünde uyutuyor da haberimiz yok.
Ekonomik Mesaj Paketi olan faturalı hat sahibi abonelerimiz ve 300 SMS veya 3000 SMS paketleri olan Hazır Kart'lı abonelerimiz paketlerindeki sms'lerini de kullanarak 5 sms attıkları takdirde çekilişe hak kazanırlar.
Fakat Turkcell öyle büyük bir hata yapmış ki; SMS 3000 paketine üye olduğum hattımda gün içerisinde 50 tane mesaj atmıştım. Tesadüfen 2222'ye mesaj attım ve " 5 SMS daha atın çekilişe katılın. " mesajını gördüm. Hemen tekrar bir mesaj attım arkadaşıma, tekrar 222ye mesaj gönderdim, fakat değişen bir şey yoktu, hâlâ sistem 5 SMS atmamı söylüyordu.
Müşteri Hizmetlerini aradım form oluşturuldu, aradan 1 saat geçti aramadıkları için tekrar telefon ettim, yarın arasalar beni sorunum çözülse dahi çekilişe katılamayacağımı belirttim, saat 24'e kadar aranacağımı söylediler.
Eğer sizde de SMS Paketi varsa hattınızı kontrol ediniz. Bu resmen kazıklamadır. Turkcell bizi ayak üstünde uyutuyor da haberimiz yok.
bu kadar kampanyayı sistem bile kaldırmadı içerik olarak saçma bir kampanya olarak buldum ayın sadece 3 gunune yayılması ve bu kadar uzun vadeli olması
NE DİYEYİM NE CEVAP VEREYİM 500.000 ÜYESİ OLAN BİR FORUM SİTESİNDE NE CEVAP YAZAYIM.TÜRKCELL TAHMİNEN 36 MİLYON AVUCUMDA DİYOR KÖNTÖRE ZAM KAMPANYALARDA UFAK HARFLER UYANIKLIK TARİHLERDE DAHA SÖYLİYEYİM 500.000 ÜYE VARSA ÜFLESEK BU YANLIŞLIKLAR DÜZELİR AMMA KİMSE SES YOK DEVAM BAYRAM ÜZERİ KÖNTÖRE CAKTIRMADAN ZAM DİĞER ZAMLARIDA BEKLİYELİM ARABA TÜPÜ 2.00 YTL YE KADAR CIKMIŞTI ŞİMDİ 1,500 YTL YE İNDİ YA SES LAZIM SES SES CIKMAYINCA DEVAMMMM ZAMLARA GÜNAYDIN TÜRKİYEM...............