smile adsl hakkında bilgileriniz buraya? ?

Sponsorlu Bağlantılar

hakan058

hakan058

Üye
ben türknet kullanıyorum ve gayet memnunum. smileden geçtim. çünkü hizmetindn memnun değildim. bu arada iptal ettiğim halde smile adsl iki kerede fatura yolladı. hemen iptal etmedikleri için boşu boşuna para ödedim. aman kardeşim uzak dur.
saygılar

okeymax

Üye
Arkadaşlar ben şuan ttnet üyesiyim fakat son birkaç aydır memnun değilim.Özellikle video izlerken çok sorun yaşıyorum.ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bana ay sonlarında kulanıma bağlı olarak hızda düşme olur deniyo iyide ben sınırsız kullanıyorum, hemay başında da ay ortasında da sonunda da aynı. Bir sürü palavra sayıyorlar. Bende smile adsl geçsem mi diye düşünüyorum.Smile adsl kullanan arkadaşlara soruyorum videolarda kesinti filan oluyormu ? Geçtikten sonra pişman olmakta istemiyorum. Bide ttnetten smile geçen arkadaşlar geçişte sorun yaşanıyormu bekleme filan oluyor mu? Cevap verirseniz sevinirim...:bigstar:

arkadaşım konuda herkesin bir şikayeti var ben internetini taşı kampayası ile ttnet den smile geçtim iyikide geçtim hiçbir sıkıntı yaşamadım 2 yıldır ama bu sen sorun yaşamayacaksın demek değil ama fikrim smile 8 mbit e kadar limitseze geç 375 gb donwload yaptım bu ay ama hızım halen düşmedi evin santrale yakınsa kesınlıkle internetini tası kampayasından faydalan 9 ay %50 fiyat öde kampanyası öle yoksa burda hem şikayet duyarsın hemde övgü kolay gelsin

bahsettiğim kampanya aşağıdaki linkte

tiryaki102

Üye
smile fatura ödeme noktaları
smile adsl internet servisler
smile yardım destek konuları
smile adsl internet kampanyalar
smile internet kota sorgulama
smile posta hizmetleri

haymanal1

Üye
DİKKAT!! Öncelikle şunu söyleyim kesinlikle firma kötülemek kötü reklam yapmak gibi bir derdim yok Adsl ilk ttnet bağalatarak geçtim 2 yıl kullandım smile adsl'i önerdiler bağlantı kopmaz filan dediler geçtim ama lanet olsun geçtiğim o güne adamlar benden almadığım kablosuz modemin parasını aldılar ilk başta telefonda bayanın birisi beni arayarak modem isteyip istemediğimi sordu modemim olduğu halde tamam dedim adamlar modemi filan göndermedi en son aradığımda isterseniz iptal edelim faturanıza yansımaz dediler tamam dedim Al başına bela lanet olası smile adsl bu kadar dandik bir firma olamaz en az 3 kablosuz modem parası kadar telefon faturası sırf smile müşteri hizmetlerini aradığım için verdim şikayetvar.com'da nummatus diye üyeliğim var okursanız görürsünüz şikayetimi tekrar bayanın birisi aradı sorunu tekrar anlattım bana faturanızdan düşülecek ve sizi tekrar arayacağım dedi hadi onada tamam dedik insanlık hali dedik ama bu kadar olur aylardır almadığım modemin parasını alıyorlar çatır çatır ve 1mbit - 8mbite kadar net bağlattırdım durmadan koptu en sonunda 1 mbite çektiler aradığımda bana telefon hattınız eski yeni hat bağlattırın dediler net hızı için onada para verdik ama bir işe yaramadı bu kadar rezalet olur şikayetvar.com'daki ilanımda ise çözüldü simgesi konulmuş site yönetimine mesaj attım cevap gelmedi şikayetvar.com'da işini iyi yapmıyor...
Saygılarımla...

--------------- Ekleme ---------------

ŞUNUDA UNUTMADAN EKLEYİM siz aradığınızda kesinlikle takmıyolar ama şikayetvar.com'a yazı yazdığınızda arıyorlar tamam tamam olur pekala evet anlıyorum deyip geçiştiriyorlar ve o gün beni arayan bayan hem faturanızdan düşülcek hemde sizi tekrar arıcam demesine rağmen aramadı SONUÇ olarak yine takmıyorlar yine takmıyorlar belki ara sıra şansı yaver gidipte fazla sorun yaşamayan arkadaşlar olur ama bi yaşarsanız tam yaşarsınız feleğiniz şaşar benden bu kadar TECRÜBELERİME DAYANARAK son sözüm düşünmeyin başka adsl mi yok kos koca Türkiye'de geç başka adsl'e belki o zaman akıllanırlar DOĞAN GRUBU çok zengin belli hiç ama hiç takmıyorlar müşteri kaybederiz korkusu yok

mete_bey

Üye
benim smile adsl ile bir şikayetim olursa hemen mail atıyorum anında dönüş yapıyorlar. Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım inş bundan sonrada yaşamam

Üst Alt