smile adsl hakkında bilgileriniz buraya? ?

Sponsorlu Bağlantılar

osezer10

osezer10

Üye
    Konu Sahibi
smile adsl hakkında bilgileriniz buraya? ?
merhaba ben smile adsl almak istiyorum bana ttnetin kotası az geliyor.Smle adsl araştırdım fiyatlar gayet uygun acba bunun altında bir bit yeniği varmı aranızda smle adsl kullanan varmı memnunmu?Fiyatlar yükselirmi?? lütfen cevap!!

buyrun paketler

toprakumit

toprakumit

Üye
Bilmiyorum smale kullanmıyorum kardeş :oke:

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
smile adsl yi tavsiye etmiyorum çok yavaş

paradox1026

paradox1026

Üye
kaliteli ve ucuz bence:D

Ozan

Ozan

Admin
smile adsl yi tavsiye etmiyorum çok yavaş
Milleti yanlış yönlendirmeyelim

Smile adsl de, Telekom un ADSL alt yapısını kullanmaktadır.
Sadece aracı bir firmadır
Hizmeti , telekomun hizmetine göre daha güzeldir.
Çünkü karşınızda muhatap oluyor özel bir firma oldugundan

Kampanyaları da güzel ve uygun, bir bit yenigi yok sadece kampanyayı tüm detaylarına kadar anlayıp basvurmak yeterli. Yani genelde indirimli fiyatların 3 aylık, 6 aylık, 12 ay geçerli gibi olgular var.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aynı Normal TTNET GİBİ

alemburda

alemburda

Üye
kablo neti öneririm biraz araştır istersen :oke:

özelliği yüksek hız imkanı veren fiberoptik kablolar

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum evet ya ttnet kotasına berbat bi bakıyorum 3 gb olmuş bi şey indirdigim yok

james54

james54

Üye
knk tebrıklerr guzel bılgılendırme

Altun.

Altun.

Üye
da smile adsl ile ilgili birsürü şikayet var o nedenle ben pek sıcak bakmıyrum....

alikaracan

alikaracan

Üye
ttnet le aynı hız ve teknolojide ben kullanıyorum çok mennunum ttnette yogunluktan dolayı olabilir bazen internet kopuyor fakat 2 yıldır smile kullanıyorum hiç kopmadı

no_fear_tt

Üye
En Berbat ve Kalitesiz Hizmete ve Desteğe Sahip ... smile adsl maduru

mete_bey

Üye
internetinitasi.com araciligi ile smile adsl'ye başvurdum. 1Mb sınırsız olarak 24 tahattütlü aldım. aktivasyon ücreti almayacaklar. modem kampanyasından yararlanmadım. İlk 12 ay 26,81 TL. Geri kalan 12 ayda ise 45,31 TL ödeyeceğim. Üst kat komşumla ortak kullanıyoruz. Şuan için bş sıkıntı yok. Nede olsa TT alt yapısını kullanarak hizmet veriyor. Tek zoruma giden nokta ise bu ADSL hizmeti için Türk telekomdan 20TL'lik Jetvel tarifesinden yararlanıp boşu boşuna para ödüyor olmam. Alt Yapın Çöksün TürkTELEKOM

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Ben yaklaşık 15 aydır smile kullanıyorum ne hız sorunu nede kesinti sorunu yaşamadım. Abonelikten sonraki ilk bağlantıda TTnetten geçişte biraz sorun yaşadım o da bir gün sürdü. Tavsiye ediyorum.

felixmagat

Üye
2 aydır kullanıyorum ..ilk etaplarda çoğu kişiden duydum ama ttnetten şaşma dediler...şimdi bende şöyle diyorum smileadslden şaşmayın..eğer ttnetin tekel pazarını biraz olsun azaltmak istiyorsanız ve diğer internet firmalarınında yarışda olmasını istiyorsanız smile :) modem kampanyasından yararlandım ..kablosuz tek port modem+ilk üc ay 22 ytl ...bağlantı hızında hiçbir değişim yok sonuçta alt yapı aynı lat yapı...müşteri hizmetlerine gelince smile tabiki...ne olursa olsun hemen ulaşabiliyorum ve arada arayyı bir sorununuz varmıdır diye soruyolar acayip hoşuma gidiyo :) ttnette bu olayı hiç görmedim yaşamadım....mesela ttnet hattımı kapatmıştım 3 ay sonra simle almıştım port sorunu yaşıyorsunuz sizi en yakın telekom bayisine yönlerdireceğiz dediler 15 dakka sonra netimi bağladı adamlar :) tabi bölge bölge değişebilir muğlada smile gayet iyi işliyor bilginize...

haymanal1

Üye
Beyler ben bu kadar adi bi hizmet veren kurum görmedim Herşeyleri yalan şikayetvar.com'da şikayetimi yazdım modem almadım ama modem parası kesiyorlar her ay sonra oraya çözüldü yazdılar beni arayan görevli bayan sorunu hallettiğini söyledi bende sevindim ama nafile fatura geçen elime geldi yine aynısı yine fazladan para kesmişler durumu anlamıyolar tınlamıyolar müşterilerini SMİLE ADSL tahhahhüt olduğu için Çok RAHAT Hattını kapattırmaya kalkınca baya kitliyolar o yüzden sözleşme bitmesini bekliyorum SAKIN GEÇMEYİN DÜŞÜNMEYİN BİLE

okeymax

Üye
Mrb arkadaşım ben 2 yıl önce interneti taşı kampayası ile ttnet den smile adsl ye geçtim 2 Mbit limitsiz paketine ilk 12 ay 36 tl sonrakinde 63 tl oldu anlaşmada öyleydi zaten fiat 63 tl oldu bunun üzerine 8 MBite kadar limitsize geçirdim kotam 15 Gb tı geçince bağlantı hızımı 512 Kbit e düşecek dediler 130 GB download yaptım 4 günde hızım hiç eksilmedi 800 kb/sn süper bişi tarifemi keşke daha önceden geçirseydim

bir arkadaş yazmış ttnet tekel inden kurtulmak için farklı internet sağlayıcılarını kullanmak lazım sonuna kadar katılıyorum o arkadaşa sanada kesinlikle smile adsl yi tavsiye ediyorum

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

altu_

altu_

Üye
Arkadaşlar ben şuan ttnet üyesiyim fakat son birkaç aydır memnun değilim.Özellikle video izlerken çok sorun yaşıyorum.ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bana ay sonlarında kulanıma bağlı olarak hızda düşme olur deniyo iyide ben sınırsız kullanıyorum, hemay başında da ay ortasında da sonunda da aynı. Bir sürü palavra sayıyorlar. Bende smile adsl geçsem mi diye düşünüyorum.Smile adsl kullanan arkadaşlara soruyorum videolarda kesinti filan oluyormu ? Geçtikten sonra pişman olmakta istemiyorum. Bide ttnetten smile geçen arkadaşlar geçişte sorun yaşanıyormu bekleme filan oluyor mu? Cevap verirseniz sevinirim...:bigstar:

Üst Alt