hangi adsl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fbli genç

Üye
    Konu Sahibi
hangi adsl
arkadaşlar bn vınn kullanıcısıyım ve kontrat sürem 1 ay sonra bitiyor ve ben sınırsız internete geçmeyi düşünüyorum doping internet ttnet fiber internet hepsini az çok araştırdım 1mb fiyatı uydunette 29 tl diyor uydunet kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi 1mb hız yavaş olurmu ben internetten dizi izlemeyi seven film izlemeyi seven birisiyim maç izlemek istiyorum acaba bunları yaparken donma olurmu yani rahat video izleyebilir download yapabilirmiyim 1mb hızla bu yazdığım adsl çeşitlerinde lütfen uydunet hakkında ve burada saydığım diğer adsller hakkında bilgi verirmisiniz bn sınırsızı saydığım gibi film izlemek için falan istiyorum yardımcı olurmusunuz bana şimdiden teşekkürler

fbli genç

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilgisi olan arkadaşlar lütfen

TheCower

TheCower

Üye
1mbit sınırsız ve hız düşümü pek yaşanmıyorsa çok iyi. Ttnette 4 mblik internet alıyorsun hız saniyede 50kb ı geçmiyor, şahidim.

cahatay

cahatay

Üye
arkadaşım fılm izleme nıyetındeysen ıntrner hızın ıyı olması gerek bunu goz onune al 1mb hız fılm ızlemek için pek yeterlı degıl egerkı ındırıp ızleyecem dersen bıraz ugrasırsın.suan ttnet sınırsız 8 mbıt kullanıyorum.fılm ızlemede sıkıntı yasamıyorum.ındırmelerde ındırme programları kullandıgım zamanlarda 430kbıt ıle 720kbıt(sanıyede) arasında ındırme hızlarına ulaşabılıyorum.

fbli genç

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birde uydunetin kampanyaları cazip geldi oturduğum şehirde kablo tv hizmeti var ama oturduğum binada yok sanırım oturduğum binada şebeke yoksa çevrede olsada binada şebeke olmayınca kullanamazmıyım

Türe

Türe

Üye
smile kullanıyorum ben şahsen şu an kota 130-135 gb ama nette bi yavaşlama yok hala :ehe

aosman61

aosman61

Üye
Kardeş ttnet almada ne alırsan al ;)

phasan

phasan

Üye
uydu net al

fbli genç

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar binamda uydunet şebekesi olup olmadığını bilmiorum yoksa uydunet kullanamazmıyım şehirde var ama

fbli genç

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şehirde uydunet var ama binada uydunet şebekesi yok kullanabilirmiyim bilenler yardımcı olsun lütfen

fbli genç

Üye
    Konu Sahibi
abi şehirde var ama binada bilmiom neyse müşteri hzimetlerini arıycam ordan bilgi alabilirim sanırım uydunetin hızı nasıldır bilgin varmı kampanyalar iyi ama hızı nasıl bilgi verebilirmsin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt